Kronegekko Foder

Der er 38 varer.
Viser 1 - 38 af 38 varer

Kronegekko foder er ikke kun foder beregnet til kronegekkoer, disse fodertyper er også beregnet til andre gekko arter som både insekt og frugtspisere.

Der findes rigtig mange kronegekko foder typer på markedet, de mest kendte i Danmark er Rapashy og Pangea men der findes mange flere forkellige mærker og typer på markedet.

Det kan derfor godt være en jungle at finde rundt i hvilket et kronegekko foder man skal vælge.

Her hos Monis.dk findes ikke 30 forskellige kronegekko foder at vælge i mellem, her gælder konceptet keep it simple med kronegekko foder.

Hos monis.dk forhandles derfor kun Pangea Gecko Diet og Black Panther Zoological gecko diet.

Vores erfaring siger at disse 2 typer af kronegekko foder giver de optimale resultater med dyrene.

Hvilken smag der vælges er lidt mere et spørgsmål om temperament end det er et spørgsmål om hvad som virker bedst...

Når valget af kronegekko foder skal foretages er der nogle helt klare ting du skal gøre op med dig selv inden du køber kronegekko foder.

Er du personen som ønsker at kronegekko foder er så naturligt så muligt men måske ikke syntes at ideen om selv at stå og lave frugtmos til kronegekko skal du vælge en fruit mix.

Her får du en rigtig fin blanding af frugter samt vitaminer og kalk i en og samme pose med kronegekko foder.
Her skal der dog også fodres med insekter hver 2-3 dag for at dyret får dækket alle sine behov.

Det kan være fårekyllinger, græshopper, kakerlakker eller et andet foderdyr som kan bruges for at dække dyrets naturlige behov.

Er du mere den dovne type skal du gå efter dem som hedder complete kronegekko forder, her findes et kronegekko foder hvor der er tilsat alle de ting som dyret har behov for.

Kronegekko foder mærket complete indeholder protein enten fra æg, vallepulver eller rigtig insekt protein.

Et eksempel på en complete kronegekko foder kunne være Pangea Fruit Mix Banana Abricot denne foder indeholder primært frugterne banan og abrikos som giver dit kronegekko foder naturlige smagsstoffer, men ud over dette så er der iblandet protein i form af æggehvider i denne type kronegekko foder.

Dette protein kan erstatte protein fra insekter og du behøver derfor ikke fodre med insekter men kan nøjes med at fodre med denne type kronegekko foder.

Dog anbefaler vi at du som kronegekko foder også bruger insekter da dette stimulerer gekkoernes naturlige jagtinstinkter og får dem til at bruge kroppen noget mere.

Er du i tvivl om hvilken kronegekko foder du skal vælge kan du spørge i nogle af de utallige grupper rundt omkring eller ringe eller sende os en mail og vi vil sætte dig i kontakt med nogen som ved noget om dette emne.

Acceptér

Denne side bruger cookie for at forbedre din handle og brugeroplevelse. Ønsker du at læse mere om hvordan vi bruger cookies og vores politikker omkring dette så klik her