Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 18/06 kl. 10:00
24,95 kr.
Zoo Med Tropical Fruit Mix Mango 95g
search
search
  • Zoo Med Tropical Fruit Mix Mango 95g
24,95 kr.

Zoo Med Tropical Fruit Mix Mango 95g

ZM-ZM-150E

Frugt mix fra Zoo Med, indeholder friske konserverede frugter, som ligger i sauce. Dette produkt kan bruges som en "mix-in", til det ellers normale fodring. 

Zoo Meds frugt mix med Mango er perfekt til tropiske øgler, skovlevende skildpadder, eremit krabber, leguaner, kronegekkoer, dag gekkoer osv. 

Krybdyr, bør ikke kun fodres med dette produkt, da dyrene har brug for en varieret kost. 

Bøtten indeholder 95g. 

ZM-Logo_Liz.png

Monis anbefaler
Levering 7-14 dage

Anvendelse af zoo med tropical frugtmix

Zoo Meds anbefalinger lyder:

Hvis dit krybdyr er en unge, så anbefales det, at den bliver fodret dagligt. Inden du bare fodrer din krybdyrs unge så bør du mase mango stykkerne, så det bliver lettere for ungen at optage det. 
Hvis dit krybdyr derimod er fuldvoksen, så skal de kun fodres 3-4 gange ugentligt. 

Frugtmixen bør ikke være mere end op til 20% af dit reptils samlede kost. For skildpadder bør frugtmixen kun fylde 10% af den samlede kost. 

Dog er Monis ikke enige i denne anbefaling. 
Selvom frugt er godt til visse dyrearter, så må frugt ikke indgå som en daglig del af måltidet, med mindre den også gør det i naturen. 

Det er vigtigt, at du husker på, at krybdyr som lever i skovområder, ikke kommer forbi nedfaldsfrugter hver eneste dag, og at frugten derfor kun burde blive tildelt 1-2 gange ugentligt. 

Du skal også være opmærksom på, at IKKE alle skildpadder og heller ikke skægagamer må få frugt. Det kan nemt være, at de kan lide frugt, men du gør dem en stor tjeneste, ved kun at fodre dem med frugt som er naturligt for deres spisevaner. 

Det er vigtigt, at du sætter dig ind i dine dyrs naturlige levesteder, og det føde de normalt vil gå efter i naturen. 

Ingredienser i Zoo Meds frugtmix

Mango, vand, guar gum (fibre fra guarbønner), vegetabilsk olie, kaliumchlorid. 

Analyse

Råprotein 1,8%, råfedt 3,6%, råfiber 6,4%, fugtighed 89%. 

Hvorfor lige mango?

Mango stammer fra Indien. 

Mango har et yderst højt indhold af vitamin B og C. Sammenlignet med andre frugter, så har mango det højeste vitamin A indhold. Udover det, så har mangofrugten også et højt indhold af mineralerne fosfor, jern og kalcium. 

Mango er også rigtig godt for fordøjelsen. Fordøjelsesenzymerne i frugten hjælper dit krybdyr til at opnå en naturlig, og mere effektiv fordøjelse. 

Derudover, vil det også hjælpe på dit krybdyrs appetit at spise mango, fordi der også er rigtig mange bioaktive ingredienser i, som eksempelvis estere, terpener og aldehyd. 

Mangoer indeholder også meget betakaroten. Det hjælper dit immunsystem til at virke bedre, og beskytter dens krop mod bakterier og toksiner. 

Når de optager betakaroten og vitamin A, dannes der et lag af antioxidanter, som optimerer deres immunsystem. Det fungerer som et ekstra lag af beskyttelse mod skadelige og frie radikaler i kroppen. 

Så alt i alt, er mango en super frugt og gavner krybdyrets krop på mange måder. 

ZM-Logo_Liz.png

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode