Skægagame foder

Der er 30 varer.
Viser 1 - 30 af 30 varer

Skægagame foder kan være utroligt mange ting.

De fleste med de små øgler ved godt at skægagame foder til voksne skægagamer skal bestå af 20% foderdyr og 80% skægagame foder.

Ved unger eller ungdyr er dette lige omvendt, her kræver dyrene 20% skægagame foder og 80% foderdyr.

De fleste er vant til at bruge noget billigt salat nede fra brugsen til skægagame foder eller måske økologisk grønt fra brugsen som skægagame foder.

Det er dog ikke naturligt for dyrene at spise salaten som typiske er fremavlet med henblik på menneskers behov og ikke behovet i skægagame foder.

Hos Monis arbejder vi konstant med skægagame foder for at forbedre dine muligheder for at købe det bedste skægagame foder til dit dyr.

Vi ved efter flere års erfaring inden for hold og opdræt af forskellige krybdyr at skægagame foder ikke bare er skægagame foder.

Det er vigtigt at sælge nogle ting som egner sig til skægagame foder, derfor finder du her bla. nogle pille fodre som vi erfaringsmæssigt ved virker som skægagame foder fordi det er testet hos nogle af vore kunder.

Men du finder også foderplanter som er en af de mest naturlige skægagame foder du finder overhovedet og som er specielt fremavlet som skægagame foder.

Du vil også finde ting her som du ved første øjekast tænker dette er ikke foder til min skægagame, men vores erfaringer siger os at bla. tørrede blomster der bruges til gnavere også fungerer godt som foder.

Uanset hvad du køber til din skægagame af foder vil de skægagame foder typer du finder her ikke kunne erstatte brugen af kalk og vitamin præparater.

Husk at selv om du fodre med skægagame foder skal der gives kalk hver dag og vitamin 1-2 gange i ugen for at sikre en optimal trivsel for din agame.

Acceptér

Denne side bruger cookie for at forbedre din handle og brugeroplevelse. Ønsker du at læse mere om hvordan vi bruger cookies og vores politikker omkring dette så klik her