Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 25/06 kl. 10:00
59,95 kr.
Zoo Med Lizard Flower Food Topper - Perfekt som tilskud til forskellige øgler som skægagamer, leguaner, tornhaleagamer og andre
search
search
  • Zoo Med Lizard Flower Food Topper - Perfekt som tilskud til forskellige øgler som skægagamer, leguaner, tornhaleagamer og andre
59,95 kr.

Zoo Med Lizard Flower Food Topper 40g

ZM-ZM-144E

Blomster er et meget naturlig føde for mange planteædende og plante/kødædende øgler, såsom Skægagamer, Leguaner og Tornhaleagamer.

Zoo Med Lizard Flower Food Topper er en god måde for dit dyr at få fiber, mineraler og vitaminer og kan gives som et tilskud til den normale fodring men ikke erstatte vitaminer og mineraler.

Lizard Flower Food Topper er en fantastisk måde at give fiber til din øgles kost og hjælper med en sund fordøjelse, fremmer aktiviteten og stimulere dens sanser.

Lizard Flower Food indeholder kamilleblomst, kornblomst, rødkløverblomster, rosenblade og solsikkeblomster.

På lager i Viborg

Du kan med med fordel bruge dette foder blandet med din øgles almindelige foder eller du kan sprede det rundt i terrariet så der opnåes en anden form for aktivitet.

Lizard Flower Food Topper kan gives tørt eller med lidt vand dette kan få den naturlig farve fra blomsterne til at sive.

Dette foder bør gives i små mængder. Gerne 3-4 gange om ugen, som et supplement til dit firbens almindelige foder.

1 pose indeholder 40g men du skal bruge minimalt til dine dyr og dette er på ingen måde et fuldfoder men nærmere n form for snack til dine øgler.

Zoo Med Lizard Flower Food kan ikke erstatte vitaminer og mineraler fra den daglige kost men kan bruges som et godt suplement til den daglige fodring.

Fordele ved Zoo Med Lizard Flower Food Topper:

Med sit høje fiberindhold giver zoo med lizard flower food en del til maven at arbejde med og hjælper samtidig til en sund og naturlig fordøjelse grundet sammensætningen af de forskellige tørrede blomster.

Blomsterne har alle sammen naturlige egenskaber der til sammen giver en god og naturlig fordøjelse og hjælper med forskellige problematikker.

Der er ikke tale om et lægemiddel eller på anden måde noget der kan helbrede syge dyr, her anbefales det altid at søge hjælp ved dyrlægen.

Zoo Med flower Food Topper hjælper med at stimulere aktivitetsniveauet og samtidig give dit dyr mere livskvalitet ved forskellig anvendelse.

Zoo Med Lizard Flower Food Topper indeholder:

Lizard Flower Food er som beskrevet her oven for en sammensætning af forskellige tørrede blomster der alle har forskellige egenskaber der hjælper din øgle til bedre velvære.

Zoo Med lizard flower food topper indeholder følgende tørrede blomster der alle hjælper på fordøjelsen og giver bedre velvære:

  • Tørret Kamilleblomst
  • Tørret Lyserød kornblomst
  • Tørret Rødkløverblomst
  • Tørret Rosenblad
  • Tørret Solsikke

Indhold af næringsstoffer i Flower Food Topper Lizard:

  • Rå protein (min.) 8%
  • Rå fedt (min.) 1%
  • Rå fiber (maks.) 30%
  • Fugt (maks.) 20%Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode