Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 30/07 kl. 10:00

Salgs og leveringsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra monisskildpadder.dk. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og monisskildpadder.dk.

Dokumentation og vejledning

Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra monisskildpadder.dk. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra monisskildpaddder.dk side, er denne af vejledende art. monisskildpadder.dk indestår for, at varerne opfylder kravene til CE-mærkning.

Leveringstidspunkt og transport

Levering af varer fra monisskildpadder.dk anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med Post Danmark eller GLS efter kundens eget ønske.

Leverings tid 2-3 hverdage med mindre andet er angivet.

Forsendelser sker som udgangspunkt samlet med mindre andet aftales med monisskildpadder.dk.

Ved bestilling af levende insekter påhviler det kunden at tilkøbe vinterforsendelse i vinterperioden bestående af en heatpack på min 40 timer.

Tilkøbes der ikke en heatpack til pakken overgår ansvaret for forsendelsen til kunden og reklamationsretten bortfalder.

Bestilling af insekter skal bestilles senest Tirsdag klokken 10.00 og levering vil ske i løbet af ugen med mindre andet er anført.

Bestillinger efter dette tidspunkt vil blive leveret i den kommende uge, med mindre andet er aftalt skriftligt med monisskildpadder.dk.

Der tages forbehold for ferie og helligdage i henhold til levering, hvorfor monisskildpadder.dk ikke kan drages til ansvar for længere leveringstider.

Fragt omkostninger betales af kunden og er en ydelse kunden køber af det pågældende fragtfirma gennem monisskildpadder.dk.

Fragtydelser indgår ikke som en del af det samlede køb, men beregnes som en separat ydelse hvorfor denne ikke kan refunderes ved returnering af vare.

Fragt af vare foregår derfor på kundens egen regning og risiko.

Risikoen for varerne

Risikoen for varer købt hos monisskildpadder.dk overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Ved bestilling af insekter på monisskildpadder.dk er det kundens fulde ansvar at sikre en forsvarlig forsendelse i vinterperioden ved tilkøb af en eller flere heatpacks.

Hvis sådanne ikke tilkøbes overgår det fulde ansvar og garanti til kunden og monisskildpadder.dk fritages for ansvar. 

Reklamation

Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra monisskildpadder.dk, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til monisskildpadder.dk. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, monisskildpadder.dk har stillet dig i udsigt.

Manglende vare skal påpeges senest 5 hverdage efter udleveringen fra enten pakkedistributør eller fra monisskildpadder.dk, efter denne periode udløber er det ikke længere muligt at få godtgjort for eventuelt manglende vare og retten bortfalder for kunden.

Ved reklamation over insekter som er sendt på korrekt vis i henhold til det ovenstående, skal billededokumentation og angivelse af fejl og mangler være fremsendt senest 3 dage efter modtagelsen af pakken.

Herefter bortfalder retten til at reklamere over forsendelsen, samt erstatning for eventuelle fejl og mangler.

Pris og betaling

I denne butik kan du bestille dine varer online og betale via:

  • Visa/Dankort/Mastercard
  • Bankoverførsel

Alle priser på monisskildpadder.dk - på web-adressen https://www.monisskildpadder.dk - er inkl. Moms.

Ordre under 32 kr. plus moms (40 kr. med moms) plus forsendelse pålægges et ekspeditionsgebyr på 20 kr plus moms  (25 kr. med moms) til håndtering af pakken.

Fortrydelsesret

monisskildpadder.dk yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

Ved returnering af varen skal varen være hel og ubeskadiget ved ankomsten til monisskildpadder.dk.

Vare som har været pakket ud eller som ikke returneres i den originale emballage kan efter en vurdering hos monisskildpadder.dk vurderes til kun at have en tilbagebetalingsværdi på ned til 80% af ny værdien.

Her tages der højde for varens stand og muligheden for at tilbageholdelse af op til 20% af nyværdien i henhold til gældende lovgivning.

Tilbageholdelse af penge ud fra varens stand vurderes fra gang til gang af medarbejdere hos monisskildpadder.dk.

Tilbagebetaling af fragt for vare sendt fra monisskildpadder.dk indgår ikke i fortrydelsesretten og beløb for fragt betalt på monisskildpadder.dk tilbagebetales ikke. 

Dette skyldes at fragtomkostninger altid er på kundens egen regning og risiko, og er en service som købes hos fragtfirmaet gennem monisskildpadder.dk.

Er der ydet fri fragt på en ordre og ordren sendes helt eller delvist tilbage vil der blive fratrukket et beløb tilsvarende det beløb som fragten har kostet.

Dette grundet at fri fragt ydes som en rabat til kunden, en returnering af ordren vil derfor svare til at ordren er købt med fragt og derfor tilbageføres denne ikke.

Fragtomkostningen der tilbageholdes i disse tilfælde fastsættes ud fra den dags dato gældende fragtaftale med det valgte pakkefirma inden forsendelsen fra monisskildpadder.dk

Eventuelle ekspeditions gebyrer refunderes heller ikke da disse er pålagt kunden til dækning af emballage osv og derfor ikke er en vare der kan refunderes.

Returnering af levende foderinsekter samt foder enten fra frost eller tørrede emner tages ikke retur, med mindre der er tale om tørfoder og fodertilskud i ubrudt emballage, som kan godkendes som ny vare ved modtagelsen hos monisskildpadder.dk.

Monisskildpadder.dk har dette forbehold i forhold til returnering grundet de gældende regler og anbefalinger fra fødevarestyrelsen, læs mere på fvst.dk. 

Privatlivspolotik

Monis forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion.

Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode