Insektfoder

Der er 40 varer.
Viser 1 - 40 af 40 varer

Insektfoder

Når du køber foderinsekter, er det vigtigt at have ordentlig foder og vitamin/mineral supplement til insekterne. Ved at gøre disse ting, sikrer du dig store og næringsrige foderinsekter.

Hos Monis finder du et bredt udvalg af forskellige typer foder til insekter, som sikrer at dine foderinsekter ikke bare er en gang tom næring. Hos Monis gør vi meget op i kvalitet, derfor har vi kun det bedste og veldokumenteret insektfoder. Uden foder og supplement giver du dine dyr foderinsekter med meget mindre næring.

Alle produkter som sælges af Monis er testet og dermed dokumenteret at de virker. Vi har ikke det største udvalg, men derimod er alle de produkter som er i udvalget i top kvalitet og nogle som bruges af de helt store producenter i Europa og USA.

Vandgelé er en god måde at give dine insekter væske på, det er små vandkugler i gelé, som dyrene nemt kan optage væske fra. Figenkaktus er også rigtig populært, da det er næringsrigt og indeholder massere af væske.

Acceptér

Denne side bruger cookie for at forbedre din handle og brugeroplevelse. Ønsker du at læse mere om hvordan vi bruger cookies og vores politikker omkring dette så klik her