Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 07/05 kl. 10:00
23,97 kr. Spar 40%
39,95 kr.
  • -40%
Lucky Reptile Fruit Jelly Grape 4 x 15g
search
search
  • Lucky Reptile Fruit Jelly Grape 4 x 15g
23,97 kr. Spar 40%
39,95 kr.

Lucky Reptile Fruit Jelly Grape 4 x 15g

LR-SFJ-15

15g af den saftige grapegelé. Den søde duft og smag af mango vil være uimodståelig for dit krybdyr, uanset om det er en Tusindben, biller eller karkarlakker.

Hver portion er omhyggeligt formularet for at give essentielle næringsstoffer og vitaminer, der støtter krybdyrets generelle sundhed.

Grapegeléen er ikke kun en lækker godbid, men også en måde at introducere variation i kosten og sikre, at dit insekt får de nødvendige næringsstoffer.

Den praktiske individuelle indpakning bevarer friskheden, og det gør det nemt at servere den rette mængde.

Lucky Reptile Fruit Jelly grape er ikke kun en fornøjelse for dit insekters smagsløg, men også en bekvem løsning for dig som ejer.

Monis anbefaler

Hvad er Lucky Reptile Fruit Jelly Grape?

Lucky Reptile Fruit Jelly Grape 4 x 15g er det perfekte valg for krybdyrejere, der ønsker at tilføje en lækker og ernæringsrig godbid til deres krybdyrs kost.

Denne pakke indeholder fire individuelle portioner af 15g grapegelé hver, skabt med omhu for at tilfredsstille selv de mest kræsne insekters smagsløg.

grapegeléens saftige duft og intense smag af mango er designet til at appellere til en bred vifte af insekter, såsom Tusindben, biller eller karkarlakker.

Denne lækre godbid fungerer ikke kun som en fantastisk belønning, men også som en glimrende kilde til essentielle næringsstoffer og vitaminer, der understøtter krybdyrets generelle sundhed og velbefindende.

Ikke kun en smagsoplevelse

Med hver portion får dine insekter ikke kun en smagsoplevelse, men også en ernæringsmæssig bonus.

Den individuelle indpakning af hver 15g portion sikrer friskheden og bevarer næringsstofferne intakte, hvilket gør det nemt og praktisk at dosere den korrekte mængde for dit insekt.

Lucky Reptile Fruit Jelly grape er velegnet som en sjov og afvekslende del af kosten.

Uanset om det er som en belønning for god opførsel, en stimulerende godbid under træning eller blot som en ekstra smagsoplevelse, vil din insektets oplevelse blive forbedret med denne lækre mangogelé.

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode