Bænkebidere

Der er 11 varer.
Viser 1 - 11 af 11 varer

Bænkebider som foder eller nyttedyr

Bænkebider er et af de ældste dyr på jorden.

Man mener at bænkebideren var et af de første dyr som udviklede sig fra en vandlevende mikroorganisme til et landlevende dyr.

Bænkebidere er ikke i familie med insekter som mange tror men er faktisk mere i familie med krebsdyr så som hummere eller krabber.

Bænkebider har lært sig selv at trække vejret over vandet og har gennem millioner af år udviklet sig i flere forskellige retninger således at der alene i dag findes intet mindre end 27 forskellige arter af bænkebider i den danske natur.

Til terrarier er bænkebidere kendt som nyttedyr men bliver også brugt som foderdyr.

Hvad spiser bænkebider?

Bænkebider i terrarier bliver i stor stil brugt som såkaldte clean up crews i det bænkebider lever af nedfaldne blade, planterester og dyreekskrementer.

Den hvide tropiske bænkebider har længe været kendt som et nyttedyr, den kommer oprindeligt fra midt og Sydamerika men er blevet importeret til Europa til væksthuse hvor de er blevet brugt som nyttedyr.

Den cubanske bænkebider er en forholdsvis ny art i terrarie hobbyen, denne bænkebider er kendt for sit bløde skjold og sin ekstremt gode formeringsevne derfor bruges den meget som foderemne.

Som clean up crew er den cubanske bænkebider i følge nogle frøejere ikke særligt god i det den spiser stort set alt der er af levende planter i terrariet.

Ud over forskellige arter bænkebider så som cubansk bænkebider og hvid tropisk bænkebider finder du også forskelligt tilbehør til bænkebidere hos Monis.

Vi har f.eks. bænkebider foder, kokos humus og bøtter til opbevaring af bænkebidere og altid til faste lave priser.

Acceptér

Denne side bruger cookie for at forbedre din handle og brugeroplevelse. Ønsker du at læse mere om hvordan vi bruger cookies og vores politikker omkring dette så klik her