Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 18/06 kl. 10:00
144,95 kr.
Morning Wood 85g
search
search
  • Morning Wood 85g
144,95 kr.

Repashy Morning Wood 85g

REPMW03

Morning Wood er fra mærket Repashy Superfoods, og er foder til bænkebidere. 

For at lave det skal man tilsætte kogende vand. Hvis du tager 1 part pulver, skal der tilsættes 2-3 part kogende vand, ske medfølger. 

Når vandet er blevet tilsat, skal man sætte gelen i enten køleskabet eller fryseren.

I køleskabet kan det holde sig i op til 1 uge, og i fryseren kan det holde op til 6 måneder. 

Levering 7-14 dage

Bænkebideren er et krebsdyr, som lever i skovbunden og i haver.
Da de har gæller kan de ikke leve steder hvor der er fuldstændig tørt. Du skal derfor sikre dig at der altid er fugtigt der hvor du holder dine bænkebidere. 

Hvis du holder bænkebidere, skal du udover at sikre dig at der er fugtigt, også sørge for at have en masse jord, blade og frønnet træ

Der findes 27 forskellige arter, de to mest almindelige arter er en stor grå en, som på dansk kaldes "Gråsvin" og på latinsk "Porcellio Scaber". Den anden almindelige art, er også grå, men dog en lidt lysere grå langs siderne, på dansk kaldes den "Skrukketrold" og på latinsk "Oniscus Asellus.

Der er også en speciel art, som man aldrig glemmer hvis man først har set den én gang. Denne art er kuglebænkebideren. Kuglebænkebideren kan rulle sin krop sammen, så den bliver til en lille rund kugle. Kuglebænkebideren ruller sig sammen hvis den bliver forstyrret, eller hvis dens levested bliver for tørt. 

Når bænkebider-hunnen bliver 2 år, er hun klar til at få unger. Efter parring ligger hun æg, æggene ligger i en lille rugepose, som befinder sig på hendes mave.
Bænkebidere kan blive op til 3-4 år.

Lige nu trender det faktisk at have mange forskellige arter af bænkebidere, mange er begyndt at bruge dem som hobby dyr, istedet for at fodre med dem, da de mange farver er flotte at kigge på.  

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode