Spyflue- maddiker

Der er 6 varer.
Viser 1 - 6 af 6 varer

Spyflue maddiker er et underligt ord for mange ender med at stave det spyflue madiker her vil man også finde resultater men stavemåden spyflue madiker er altså ikke rigtig.

Madiker som mange staver dette staves i stedet maddiker men uanset om man staver det maddiker eller madiker kan begge dele købes online.

Spyfllue kulturer med maddiker i er et fint foderemne til rigtig mange krybdyr og fugle.

Spyflue larven også kendt som maddiker klækker fra æg lagt af en spyflue i råt kød, ådsler eller dyre ekskrementer.

Spyflue maddiker klækker efter et døgn og de nye maddiker lever af kødet som de er lagt i.

Efter ca. 1 uge er spyflue maddiker klar til forpupning og forpupper sig hvorefter der går ca. 14 dage før de bliver til spyfluer.

Spyflue maddiker er utroligt hårdføre og kan derfor overleve temperaturer under frysepunktet.

Spyflue maddiker kan også bruges som foder, disse larver er bla. rigtig gode til små slings eller edderkopper og er rigtig næringsholdige.

Spyflue madiker kan købes løst også og opbevares bedst på køl.

På denne måde vil spyflue maddiker gå i dvale og først udvikle sig når de tages ud, spyflue maddiker kan holde i køleskabet i ca. 3 uger.

Ud over som foder bruges spyflue maddiker også til lystfiskeri hvor blandt anden medefiskere elsker at bruge levende spyflue maddiker til at fiske med.

Køb spyflue kulturer eller spyflue maddiker online til faste lave priser hos monis.

Acceptér

Denne side bruger cookie for at forbedre din handle og brugeroplevelse. Ønsker du at læse mere om hvordan vi bruger cookies og vores politikker omkring dette så klik her