Fårekyllinger

Der er 36 varer.
Viser 1 - 36 af 36 varer

Fårekyllinger som foderdyr

Fårekyllinger er et af de meste kendte foderdyr til krybdyr, eksotiske insekter og tropiske fugle.

De fleste mennesker har stiftet bekendtskab med fårekyllingen allerede fra barns ben hvor Jesper fårekylling præsenterer Disneys årlige juleshow på tv den 24 december.

Fårekyllinger er blevet romantiseret gennem film og serier, dette skyldes nok at fårekyllinger har en syngen eller kalden og dette har nok givet kunstnere og tegner verden over inspiration til at bruge fårekyllingen som model for diverse figurer.

Fårekyllinge lyden

Kalden som fårekyllinger fremkalder kommer fra hanner af fårekyllinger som med deres vinger ryster dem og på den måde laver en pibende lyd.

Mange er måske blevet idioter af en fårekylling der sidder og larmer et eller andet sted fordi den er undsluppet fra buret eller terrariet.

Fårekyllinger er en stor insekt gruppe, med 900 forskellige arter af fårekyllinger lige fra hus fårekyllinger som er ret små til hule fårekyllinger som er så stor som en hånd er insekt arten blandt en af de største grupper.

Fårekyllinger er et fremragende levende insekt foder

Som foder er fårekyllinger meget brugte specielt fordi de er så livlige og fordi der er et godt foderindhold i fårekyllinger.

Der findes 4 forskellige fårekyllinger som bruges til foder, her er der tale om hus fårekyllinger, steppe fårekyllinger, stribede fårekyllinger og mark fårekyllinger.

Hvad der er bedst at fodre med er mere en smagssag i det de alle spiser det samme, dog er steppe fårekyllinger dem der larmer mindst og mark fårekyllinger dem der larmer mest.

Pasning af fårekyllinger

Fårekyllinger skal opbevares ved en temperatur på 24-26 grader for at have det optimalt, fårekyllinger skal tilbydes vand enten via en svamp eller via vand gele.

Foder skal gerne bestå af noget tør piller men man kan også fodre med grønt, dog skal dette fjernes hurtigt efter det er givet for at undgå mug og skimmelsvamp som vil slå fårekyllinger ihjel.

Fårekyllinger findes i 4 forskellige størrelser og du kan læse hvilken type der passer bedst til dig under denne kategori.

Bestil inden kl 10:00 tirsdag

Køb dine fårekyllinger online i dag og få dem sendt med posten hver Tirsdag eller Onsdag.

Alle bestillinger på fårekyllinger skal være i hænde senest mandag morgen klokken 07.00 for at blive afsendt samme uge.

Acceptér

Denne side bruger cookie for at forbedre din handle og brugeroplevelse. Ønsker du at læse mere om hvordan vi bruger cookies og vores politikker omkring dette så klik her