Krølvingede fluer

Der er 7 varer.
Viser 1 - 7 af 7 varer

Krølvinget stue flue (Musca domestica)

Krølvingede fluer ligner den almindelige stue flue musca domestica, men krølvingede fluer kan ikke flyve så godt som deres ellers irriterende artsfælder.

Som foder er krølvingede fluer brugt til mindre krybdyr som gekkoer og firben men også farvefrøer, padder og tropiske fugle elsker krølvingede fluer.

Fås både som pupper og kulturer

Krølvingede fluer kan fåes fåes på flere måder både som pupper og som kulturer.

Pupperne kan holdes stangen en uges tid ved at køle dem ned til 10-12 grader og på den måde kan man tage det antal pupper ud af krølvingede fluer som man har brug for til fodring.

Løse pupper af krølvingede fluer kan efter klækning holdes i live med en sukkerknald og lidt mælk på denne men de holder sjældent flere uger før fluerne dør.

Som kulturer holder krølvingede fluer meget længere, de krølvingede flue larver forpupper sig langsomt som de får spist mediet i bunden af kulturen og man har over en lang periode krølvingede fluer man kan fodre med.

Krølvingede fluer er blinde og derfor er de lette for dyrene at fange og spise.

Ingen fluer ud i hele huset

De krøllede vinger som den krølvingede flue også er kendt for gør også den ude af stand til at flyve så godt som en normal stue flue.

Mange mennesker tror at krølvingede fluer er bestrålede eller genmanipulerede fluer som man ikke kan avle på, men dette er ikke tilfældet.

For som med bananfluen er krølvingede fluer fremavlet til at have krøllede vinger og være blinde, af og til sker det dog at et "vild" eksemplar klækkes og denne kan både se og flyve, dog vil største parten af de krølvingede fluer være med krøllede vinger og uden syn.

Opdræt af krølvinget stue flue

Krølvingede fluer kan laves ved hjælp af hvedeklid og hvallepulver som man rører op med vand, dette giver en smugle stank af råd og vil tricke fluerne til at lægge deres æg.

Som mennesker kan vi ikke lugte dette men krølvingede fluer har en yderst god lugtesans og derfor vil de hurtigt begynde at lægge æg i mediet.

Ønskes der fluepupper, oversvømmes kulturerne med vand og pupperne vil flyde oven på så de let kan høstes.

Acceptér

Denne side bruger cookie for at forbedre din handle og brugeroplevelse. Ønsker du at læse mere om hvordan vi bruger cookies og vores politikker omkring dette så klik her