Krybdyr tilbehør

Der er 528 varer.

I vores udvalg af krybdyr tilbehør finder du alt det, som du skal bruge, for at skabe de bedste betingelser for dit krybdyr. Hvad enten du går efter pynt til terrariet, mad- og drikkeskåle, varmemåtter og –pærer eller noget helt andet, er du sikret høj kvalitet til faste lave priser. Vi har stor viden og passion inden for krybdyr.

Viser 1 - 60 af 528 varer

Krybdyr tilbehør udvalgt af fagfolk med passion for krybdyr til dig.

Leder du efter det perfekte tilbehør til netop dit krybdyr, så er du kommet til det rigtige sted. Vores sortiment af krybdyr tilbehør er både omfattende og alsidigt. Uanset hvilket krybdyr, du har, og hvad du står og mangler til terrariet, kan du uden tvivl finde det rigtige valg her på vores side. Hos Monis Skildpadder ønsker vi nemlig at være den foretrukne forhandler af alt til krybdyr. Derfor har vi sammensat et bredt udvalg af høj kvalitets produkter fra de førende producenter og leverandører verden over. Det gør, at vi kan tilbyde et stort udvalg af alt fra falske grotter og planter til termometre og varmepærer i en høj kvalitet. Samtidig har vi fokus på at holde priserne i bund, da vi ikke mener, at det skal koste en formue at skabe de bedste betingelser for dit krybdyr. Når du mangler det helt rigtige tilbehør til dit krybdyr, er vores sortiment altså det oplagte sted at starte. 

Skab et hjem for dit krybdyr 

Krybdyr tilbehør er alfa og omega, når man anskaffer sig et krybdyr. Det er nemlig ikke nok at placere krybdyret i en kasse og fodre det en gang imellem. Krybdyr som fx leguaner kamæleoner og øgler er utroligt spændende og fascinerende, men også sarte dyr. De kræver de helt rette betingelser og omgivelser for at trives. Derfor er det ikke nok at anskaffe sig dyret – man skal også anskaffe sig det rette krybdyr tilbehør, så man kan forvandle terrariet til et rigtigt hjem. Eksempelvis skal man sikre sig, at der er den rette temperatur og luftfugtighed i dyrets omgivelser. Hvis man ikke får skabt et behageligt hjem for krybdyret, risikerer man, at det bliver stresset og sygt - og i yderste konsekvens dør. Man bør derfor ikke anskaffe sig et krybdyr, hvis man ikke har intention om at skabe et funktionelt og behageligt hjem for sit krybdyr. Heldigvis forhandler vi en stor mængde tilbehør i høj kvalitet, som gør det nemmere end nogensinde før at få dit krybdyr til at trives. 

Imiter de naturlige omgivelser og vejrforhold.

Så hvordan forvandler man sit terrarium til et rart og hyggeligt hjem for krybdyret? Det handler i høj grad om at imitere de naturlige omgivelser, hvor krybdyret stammer fra. Man bør derfor se på, om ens krybdyr oprindeligt er fra et tropisk klima, en ørkenzone eller noget helt tredje. Og derefter bør man forsøge at imitere og efterligne disse omgivelser i terrariet. Det gøres fx ved at bruge lamperUV-pærer og varmemåtter til at imitere solen, så krybdyret har mulighed for at hæve sin kropstemperatur. Det gøres også ved at pynte terrariet med falske grotter, grene og planter. En del krybdyr har et instinktivt behov for at kunne kravle på grenene eller gemme sig i en grotte. Med vores store udvalg af tilbehør til krybdyr og terrariet, er du sikret, at dit krybdyr har mulighed for at leve et så naturtro og tilfredsstillende liv som muligt. Samtidig vil et velindrettet og gennemført terrarium også være pænere at se på og kan således indgå som en fin del af indretningen i dit hjem. 

Meget tilbehør til krybdyr 

Ligesom det er tilfældet for mange andre kæledyr, kræver krybdyr en vis mængde tilbehør og udstyr. Hvis man skal have dyret til at trives, føle sig tryg og yngle, er det af afgørende vigtighed, at man forstår at skabe de bedste og mest gunstige betingelser og omgivelser. Det gøres bedst ved hjælp af godt tilbehør og udstyr, der er udviklet til netop dette formål. De fleste krybdyr holdes i terrarier, som skal indrettes på en bestemt måde for at opfylde deres behov. I vores udvalg af tilbehør til krybdyr finder du derfor en række produkter, som bruges til at indrette terrariet på en både hyggelig og praktisk måde. Eksempelvis sikrer varmekabler og –lamper, at dit krybdyr altid har mulighed for at hæve sin kropstemperatur, ligesom vores foggere sikrer den rigtige luftfugtighed. Vores faunabokse er den perfekte løsning på problemet med at opbevare og transportere både foder- og krybdyr. Og vores store udvalg af forskellige bundlag og udstyr hertil sikrer, at du altid kan holde terrariet rent og pænt. Med andre ord kan du finde alt det tilbehør, som dit krybdyr har brug for, lige her i vores udvalg. 

Grotter, grene og falske planter 

I vores udvalg vil du finde mange muligheder for at indrette krybdyrterrariet på en kreativ og livagtig måde. Fx har vi et stort udvalg af korkrør og andre falske grene, der giver dyret mulighed for at klatre og kravle rundt i terrariet. Falske sten og grotter giver et mere kuperet terræn i terrariet, samtidig med at dyret kan skjule og gemme sig. Sidst men ikke mindst har vi falske planter, som giver et grønt og levende islæt til scenen i terriaet. En del af planterne fås med sugekopper, så de nemt kan hænges op i terrariet og giver en fornemmelse af en tropisk regnskov. Fordelen ved at vælge falske planter frem for de rigtige af slagsen er, at de ikke kræver nogen særlig vedligeholdelse. Idet falske planter ikke skal vandes, risikerer man ikke at få lavet en alt for mudret og vandholdig bund i terrariet. De falske planter kan desuden nemmere rengøres, fx i opvaskemaskinen, sådan at miljøet i terrariet nemt holdes rent og pænt. 

Mad og vand til dit krybdyr 

Vi har også en del muligheder inden for vand- og madskåle til dit krybdyr. Ligesom det er tilfældet for stort set alle andre dyr, har dit krybdyr behov for mad og vand. Når det gælder vand, skal man være opmærksom på, at ikke alle krybdyr kan drikke af en vandskål. I nogle tilfælde bør man i stedet en såkaldt ”dripper” eller et vandingsanlæg, som holder luftfugtigheden høj. Nogle krybdyr kan nemlig kun ”drikke” ved at absorbere vand fra den omgivende luft eller fra de blade som vandet løber ned af ved nedbør. Hvis man holder insekter frem for krybdyr, giver det god mening at vælge en vandskål med indbygget svamp, da det forhindrer mindre edderkopper, firben og foderinsekter fra at drukne. 

De fleste krybdyr fodres ved hjælp af såkaldte foderdyr, fx kakerlakker, fårekyllinger og melorme. I vores udvalg finder du faunabokse i forskellige størrelser, som kan bruges til nem og praktisk opbevaring af netop foderdyr. Derudover har vi pincetter pincei forskellige længder og udformninger, som gør det nemt at fodre dine krybdyr. Ud over tilbehør til krybdyr kan du her på siden også finde et alsidigt udvalg af foderdyr og insekter til fodring af dine krybdyr. 

Et rent og behageligt miljø 

Hvis dit krybdyr skal trives, er det ikke nok at indrette dit terrarium. Det skal også vedligeholdes. Som alt andet levende vil krybdyr svine deres hjem til, og det er derfor afgørende, at man sørger for at holde miljøet rent og pænt. Heldigvis har vi en del tilbehør, som gør rengøringen nemmere. På den måde kan du sikre, at dit krybdyr altid befinder sig i et rent og behageligt hjem. 

I ethvert terrarium bør der være en form for bundlag. Det kan skabes på mange forskellige måder, alt afhængigt af terrariets størrelse og krybdyrets behov. Heldigvis har vi et bredt udvalg af bundlag med alt fra jord og hummus til sand og bøgeflis. Hvad der er det rigtige valg af bundlag for dig, er helt afhængigt af, hvilket krybdyr du har. Men hvis du er i tvivl om det rigtige valg af bundlag og krybdyr tilbehør, står vi altid klar til at hjælpe. 

Nogle af vores bundlag har den smarte funktion, at de optager dyrets ekskrementer og fjerner lugt og andre ubehagelige gener. Med vores smarte sandskovl er det nemt at skifte bundlaget og dermed rengøre bunden af terrariet. Hvis man vil gøre rengøringen af terrariets bund endnu nemmere, kan det gøres ved hjælp af en bundbakke eller tæpper. De lægges under det egentlige bundlag og kan nemt rengøres med vand og sæbe. 

Hold øje med omgivelserne 

Det kan være svært at gennemskue med det blotte øje, om dit krybdyr har alt, hvad det skal bruge. Generelt er der to vigtige kriterier, som man altid bør være opmærksom på: Temperatur og luftfugtighed. Derfor finder du i vores udvalg af krybdyr tilbehør både termo- og hygrometre. De er utroligt præcise i deres målinger og giver derfor et klart billede af, om alt er, som det skal være. Du kan placere måleren i forskellige dele af terrariet for at finde ud af, om alt er i orden. Hvis ikke, har du langt bedre mulighed for at rette op på problemet og skabe et optimalt miljø, når du har måleudstyret i orden. De forskellige måleapparater i vores udvalg af tilbehør til krybdyr giver derfor de optimale betingelser for at holde øje med dyrets omgivelser. 

Det bedste tilbehør til dine krybdyr 

Krybdyr er som sagt sarte væsner, der kræver en del af deres ejer for at kunne trives. Til gengæld er det hele besværet værd, når man har indrettet et fint terrarium med optimale betingelser for krybdyret. Det er nemlig både spændende og fascinerende at iagttage krybdyret, når det bevæger sig rundt i sine næsten naturlige omgivelser. Det skal dog understreges, at krybdyr er hobbydyr og ikke kæledyr – derfor skal man så vidt muligt undgå berøring af fx kamæleoner og leguaner. 

Vi har samlet vores store udvalg af krybdyr tilbehør med henblik på at give det bedste til både ejer og dyr. Vi forhandler udelukkende tilbehør fra de bedste producenter og leverandører på det danske og udenlandske marked. Det er din garanti for at få meget for pengene. Tilbehør i høj kvalitet sikrer samtidig, at du kan indrette dit terrarium uden at frygte for dit dyrs sikkerhed og sundhed. Derfor kan det godt betale sig at give lidt mere for krybdyr tilbehør i topkvalitet. Det giver nemlig de bedste resultater, der samtidig holder længe. Hvis du ikke ønsker at gå på kompromis med hverken kvalitet eller pris, og du ønsker at give det bedste til dine krybdyr, så er du kommet til det rigtige sted. 

Mere for pengene 

Selvom man gerne vil gøre meget for sit krybdyr, er der ingen grund til at betale for meget. I sammensætningen af vores udvalg af krybdyr tilbehør har vi haft ultimativt fokus på balancen mellem kvalitet og pris. Når du køber dit tilbehør til krybdyr her hos os, er du derfor sikret, at du får meget for pengene. Det sikrer, at du kan skabe gode betingelser for dit krybdyr, samtidig med at du kan holde dig inden for budgettets rammer. På den måde er vores udvalg af krybdyr tilbehør i høj kvalitet med til at gøre det mere tilgængeligt for alle at holde krybdyr på en hensigtsmæssig og optimal måde. Hvis du gerne vil have mest muligt for pengene, når du køber krybdyr tilbehør, er du altså kommet til det helt rette sted. 

Lad os hjælpe dig med at finde det rigtige krybdyr tilbehør.

Vi har en stor passion for krybdyr og alt, hvad der hører til. Det skinner igennem i vores udvalg af bl.a. krybdyr tilbehør, hvor der er noget til enhver situation og behov. Vores store interesse inden for krybdyr gør, at vi selv har indgående kendskab til de udfordringer, man sommetider kan stå over for som passioneret krybdyrsejer. Og den viden deler vi gerne ud af, hvor og hvornår der er behov for det. 

Hvis du har spørgsmål til noget af vores krybdyr tilbehør, eller bare gerne vil blive klogere på, hvordan du kan skabe de optimale betingelser for dit dyr, står vi altid klar til at hjælpe. Vi giver gerne gode tips og guides til, hvordan du får dit krybdyr til at trives og yngle i dit terrarium. Uanset om du er rutineret krybdyrsejer eller total nybegynder, hører vi meget gerne fra dig. Derfor kan du altid kontakte os direkte på telefon eller mail for en snak om krybdyr og alt, hvad der hører til.

Acceptér

Denne side bruger cookie for at forbedre din handle og brugeroplevelse. Ønsker du at læse mere om hvordan vi bruger cookies og vores politikker omkring dette så klik her