Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 30/04 kl. 10:00
144,95 kr.
Exo Terra Daylight LED Spot Nano 5w
search
search
  • Exo Terra Daylight LED Spot Nano 5w
  • Exo Terra Daylight LED Spot Nano 5w
  • Exo Terra Daylight LED Spot Nano 5w
144,95 kr.

Exo Terra Daylight LED Spot Nano 5w

EX-PT2342

Exo Terra Daylight LED Spot Nano 5W er en avanceret belysningsløsning skabt specielt til mindre terrarier. Med en lav effekt på 5 watt imiterer denne LED-spot naturligt dagslys og skaber en ideel lyskilde for planter og koldblodede krybdyr.

Denne LED-spot leverer et bredt lyspektrum, der efterligner solens naturlige lysforhold. Dens lave wattforbrug gør den energieffektiv og miljøvenlig, samtidig med at den genererer tilstrækkelig belysning for planter og terrariedyrs aktiviteter. Spotlyset er ideelt til små terrarier og kan bruges som en supplementær lyskilde i større opsætninger.

Sidste elementer på lager

Hvad er Exo Terra Daylight LED Spot Nano 5W?

Exo Terra Daylight LED Spot Nano 5W er en avanceret belysningsløsning, skræddersyet til mindre terrarier og eksotiske miljøer. Med sin lave effektforbrug på blot 5 watt leverer denne LED-spot et imponerende og naturligt dagslys, der er essentielt for planter og koldblodede krybdyrs trivsel.

Denne LED-spot er designet til at efterligne solens naturlige lysforhold og sikrer, at dine terrariedyr får den rette belysning for at opretholde sundhed og naturlig adfærd. Med en bred vifte af lysfrekvenser understøtter den fotosyntesen hos planter, hvilket er særligt vigtigt i terrarier med levende vegetation.

Installationen af Exo Terra Daylight LED Spot Nano 5W er hurtig og nem takket være dens E27-fatning, der passer til de fleste terrarier. Den kompakte størrelse gør den ideel til mindre opsætninger eller som en supplerende lyskilde i større terrarier. Med en lang levetid og lavt energiforbrug er denne LED-spot både økonomisk og miljøvenlig.

Afgørende træk.

Et af de afgørende træk ved denne belysningsløsning er dens evne til at skabe et naturligt lysmiljø, der understøtter dyrenes daglige cyklus og reproducerer solens spektrum. Dette er særligt fordelagtigt for krybdyr, der er afhængige af korrekt belysning for at regulere deres stofskifte og opføre sig naturligt.

Uanset om du er en erfaren reptilejer eller nybegynder, vil Exo Terra Daylight LED Spot Nano 5W være et værdifuldt tilskud til dit terrarieudstyr. Den skaber optimale forhold for både planter og krybdyr og bidrager til et sundt og stimulerende terrariemiljø. Med denne LED-spot kan du være sikker på, at dine terrariedyrs belysningsbehov bliver opfyldt på en pålidelig og effektiv måde.

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode