Terrarie baggrunde

Der er 10 varer.
Terrarie baggrunde
Viser 1 - 10 af 10 varer

Terrarie baggrund

Der findes en terrarie baggrund til alle slags terrarier. Der er smukke kokos, kork og træplader. Baggrunden er grundstenen i terrariet. Med en flot baggrund, som passer ind i dit terrarie miljø bliver det utrolig flot.

Baggrunde fås i forskellige størrelse og nogen er 3D imens andre er en flad baggrund. Begge løsninger er super fine, og det går mest an på hvordan du vil indrette terrariet efterfølgende. Alt dekoration og materiale burde passe sammen med baggrunden for en fed løsning.

Mange vælger at bruge en naturkorkplade da det giver en fed konstrast i forhold til andre baggrunde. Det gør det bl.a. fordi rigtig mange bruge korkstykker, som enten rør eller huler og der vil en kork baggrund jo passe perfekt ind.

Kokosmåtter er også et populært valg. Det er det især hvis man gerne vil have et fugtigt miljø i ens terrarie. Kokosmåtter er nemlig lavet af kokosfibre. Kokosfibre har en positiv virkning på indeklimaet samt er det godt til at optage vand og derefter frigive det i luften. Kokosmåtten er 100% naturlig, og er ikke giftig for dyrene.

Uanset valget af baggrund, er en baggrund vigtigt. Baggrunden ligger som sagt grundstenen for hele terrariet, og kan tit bruges til at hænge planter eller andet op i, så man kan gøre sin baggrund til sin helt egen.

Er du det mindste i tvivl om valg af baggrund, kan du altid give os et opkald også hjælper vi dig med at finde den rette baggrund til dig.

Acceptér

Denne side bruger cookie for at forbedre din handle og brugeroplevelse. Ønsker du at læse mere om hvordan vi bruger cookies og vores politikker omkring dette så klik her