Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 30/04 kl. 10:00
129,95 kr.
Exo Terra Baggrund - 30x30cm
search
search
  • Exo Terra Baggrund - 30x30cm
  • Exo Terra Baggrund - 30x30cm
  • Exo Terra Baggrund - 30x30cm
129,95 kr.

Exo Terra Baggrund - 30x30cm

EX-PT2950

Det sker at baggrunden i terrariet går til over tid og specielt i exo terra terrarierne sker dette.

Exo Terra 30x30 cm baggrund er en specialdesignet terrariebaggrund lavet af et letvægtsmateriale, der er ideelt til at skabe den naturlige og realistisk baggrundsoplevelse for dig som beskuer.

Baggrunden er specielt designet til Exo Terra-terrariets mål på 30x30 cm, hvilket gør det nemt at udskifte den gamle baggrund uden yderligere tilpasning.

Baggrunden er inspireret af naturlige miljøer som jungler, regnskove eller ørkener, hvilket giver et mere realistisk terrarium.

Den livagtige udformning af baggrunden hjælper med at skabe en mere realistisk og beroligende atmosfære.

Mål: 30x30 cm

Monis anbefaler
På lager i Viborg

Nem og hurtig installation af ny terrarie baggrund.

Exo Terra 30x30 baggrund er nem at installere og kan fastgøres til bagvæggen af terrariet ved blot at tykke pladen mod terrariet, på bagsiden sidder der fastgørelses muligheder der sikrer en hurtig installation.

Baggrunde er også let at rengøre og vedligeholde, hvilket er en vigtig faktor for at holde dit terrarie rent.

Exo Terra baggrunden er skabt af materialer af høj kvalitet, der er ikke-giftige og 100 % sikre for dine krybdyr.

Baggrunden er designet med detaljerede teksturer og farver for at give en dybdeeffekt, der skaber en mere realistisk 3D-visuel oplevelse.

Baggrunden er desuden robust og holdbar, hvilket sikrer, at den vil bevare sin skønhed og funktionalitet i lang tid.

Exo Terra baggrund 30x30 cm kan desuden også anvendes til andre terrarier med samme mål og er derfor perfekt til dig der måske ikke har de store kreative evner, eller blot ønsker at det skal være nemt.

Exo Terra terrarie baggrunde er et populært tilbehør til terrarieentusiaster.

En af fordelene ved Exo Terra terrarie baggrunde er deres realistiske udseende. De er omhyggeligt udformet for at efterligne naturlige teksturer, såsom klipper, træstammer og planter, hvilket giver et mere autentisk udseende til terrariet. Dette hjælper med at skabe en berigende og stressfri oplevelse for krybdyret, da det giver dem mulighed for at føle sig mere hjemme i deres kunstige miljø.

Udover deres æstetiske fordele tilbyder Exo Terra terrarie baggrunde også på nogen praktiske fordele. De kan hjælpe med at skabe forskellige niveauer og skjulesteder i terrariet, hvilket er vigtigt for krybdyr, der har brug for forskellige temperaturzoner og skjulesteder for at føle sig sikre.

Baggrunden kan også fungere som en beskyttende overflade for terrariets bagside og skabe en visuel barriere, der reducerer stress for krybdyret ved at begrænse synet af bevægelser uden for terrariet.

Let at installere og rengørere.

Exo Terra terrarie baggrunde er lette at installere og kan nemt tilpasses forskellige terrarier. De kan skæres eller trimmes efter behov for at passe til terrariets dimensioner. Der er også mulighed for at kombinere flere baggrunde for at skabe et mere komplekst landskab med varierende teksturer og niveauer.

Det er vigtigt at bemærke, at Exo Terra terrarie baggrunde bør rengøres regelmæssigt for at forhindre opbygning af bakterier og skimmel. De kan let rengøres ved at aftørre dem forsigtigt med en fugtig klud eller svamp. Undgå brugen af ​​stærke kemikalier eller rengøringsmidler, da disse kan være skadelige for krybdyret.

Samlet set er Exo Terra terrarie baggrunde et glimrende tilbehør til terrarier, der tilføjer en visuel appel og funktionalitet til krybdyrenes habitat. Ved at efterligne naturlige miljøer kan de skabe et berigende og realistisk hjem for krybdyrene, samtidig med at de tilbyder praktiske fordele som Exo Terra står for.

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode