Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 25/06 kl. 10:00
484,95 kr.
Exo Terra Natural Terrarium Nano/Wide 20x20x20
search
search
  • Exo Terra Natural Terrarium Nano/Wide 20x20x20
484,95 kr.

Exo Terra Natural Terrarium Nano/Wide - 20x20x20cm

EX-PT2599

Exo Terra Natural Terrarium Nano/Wide måler 20x20x20. Terrariet er idéel til mindre krybdyr og padder samt insekter og Araknider.

Exo Terra Natural Terrarium Nano/Wide har dobbeltdøre foran, på den måde sikres nem adgang til terrariet samt mulighede for at holde dine små dyr i sikker afstand fra knusende glaslåger. 

Dobbeltdørene foran kan åbnes seperat af hinanden. 

Døren er lavet med en lås, hvor det er muligt at hænge en hængelås også, for ekstra sikkerhed. 

Sidste elementer på lager

Lille, men super smart terrarie

I toppen af terrariet er der ventilation. Ventilationen i toppen giver UVB og infrarød mulighed for at penetrer optimalt. Ventilationen i toppen kan nemt aftages, hvilket er bekvemt under rengøring eller andet vedligeholdelse.

I Exo Terra Natural Terrarium Nano/Wide er der 5 huller til ledninger/slanger, så der uden at skulle bores, eller efterlade flugt huller til foderdyr og lignende, hvis ønsket er at installere vandfald, sensorer eller andet. Hullerne er muligt at lukke til hvis man ikke bruger dem.

I dette terrarie er bunden hævet, det er den for at du har mulighed for at bruge en substratvarmer. En substratvarmer går ind og varmer et bestemt stykke jordoverflade, og giver derved dyrene et varmt område.

Det høje faste frontvindue er idéelt til tykke lag af substrater, som f.eks. gravende krybdyr kan grave i. Kan også bruges til at lave paludarium hvis det er dette man ønsker.

Til alle Exo Terra Natural Terrariums medfølger der en baggrund. Baggrunden har en naturlig farve, og bringer en ekstra dimension til terrariet. Ønsker man anden baggrund, kan den udskiftes når man får terrariet. Exo Terras baggrund har samme farve som deres skåle.

Fordele ved Exo Terra Natural Terrarium Nano/Wide 20x20x20

  • Forrude ventilation
  • Vandtæt bund
  • Forhøjet bundramme
  • Netdæksel i rustfrit stål
  • Let-vrid lås
  • 5 Lukbare indløb til ledninger/slanger
  • Dobbeltdør, hvor du kan nøjes med at åbne én af gangen

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode