Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 23/07 kl. 10:00
1.349,95 kr.
Exo Terra Natural Terrarium Small/Low 45x45x30cm
search
search
  • Exo Terra Natural Terrarium Small/Low 45x45x30cm
1.349,95 kr.

Exo Terra Natural Terrarium Small/Low - 45x45x30cm

EX-PT2603

Exo Terra Natural Terrarium fås i 4 forskellige størrelser. Det eneste der er forskellen på størrelserne, er højden af terrariet. De måler allesammen 45 x 45 (BxL)

Exo Terra Natural Terrarium er idéelt til krybdyr eller padder. Dørene forrest på terrariet kan nemt åbnes, og giver nem adgang til vedligeholdelse og fodring. På terrariet er der lavet en lås, så du slipper for at skal ud og købe en terrarie lås ved siden af. Låsen sikrer mod flugt og gør det muligt at kunne åbne dørene foran seperat.

I toppen af terrariet er der massere af ventilation.

exo%20logo%20.jpg

Sidste elementer på lager

Terrarie hvor der er tænkt over tingene

Skærmen i toppen, giver god mulighed for UVB & infrarød penetrering. Skærmen kan samtidig nemt afmonteres, når man dekorerer eller rengøre.

På bagsiden af skærmdæksel er der 5 rørindtag, som gør det nemt at installere varme klipper, vandfald, sensorer eller andet inde i terrariet. Bundpladen i terrariet er løftet, det er den så en bundlagsvarmer kan installeres. En bundlagsvarmer bruges til at varme en bestemt jordoverfalde så dyret har et varmt område i bundlaget.

Det ekstra høje frontvindue i Exo Terra Natural Terraium er idéelt til et tykt lag substrat (gravende krybdyr), paludarium eller til montering, af Exo Terra Krybdyrshule.

Baggrunden i terrariet medfølger og har samme naturlige farver som alle andre af Exo Terras dekorationsgenstande (vandskåle, vandfald mm). Samtidig giver baggrunden en ekstra klatredimension.

Exo Terras baggrund er med til at skabe et multidimensionelt levested, som kan bruges til at forskønne det naturlige terrarie. 

Hvilke dyr vil passe ind i dette terrarie? 

Velegnet til dyr som, unge skægagamer, unge kuglepython, unge rødhalet boa, tarantula, skorpion, pac-man frø og meget mere. Der kan bo en masse forskellige mindre slags slanger heri også.

Fordele ved Exo Terra Natural Terrarium

  • Indbygget lås, undgå undslupne dyr
  • Naturlig multidimensionel baggrund medfølger
  • Fås i 4 forskellige størrelser
  • Fuldskærms ventilation i toppen, som giver god mulighed for UVB & infrarød penetrering
  • Forrude ventilation
  • Dobbeltdøre foran
  • Vandtæt bund
  • Forhøjet bundramme, perfekt til gravende krybdyr eller paludarium
  • Huller på bagsiden til ledninger og/eller slanger, hullerne kan lukkes hvis de ikke bruges

exo%20logo%20.jpg

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode