Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 25/06 kl. 10:00
69,95 kr.
The Pet Factory Knæler box
search
search
  • The Pet Factory Knæler box
  • The Pet Factory Knæler box
69,95 kr.

The Pet Factory Knæler box

TPF-MANTBOX

The Pet Factory Knæler box er den perfekte løsning til at holde knælere, heri kan knæleren frit bevæge sig rundt med et rummeligt hjem.

Knæler boxen fra The Pet Factory er nem at holde ren, da alt indholdet i den hurtigt kan pilles ud, og den kan herefter vaskes.

Knæler boxen gør det også nemt at give foder/vand, da der er et lille hul i siden på den, med en sort skumprop i, som nemt kan pilles ud, og foder/vand kan gives her igennem.

Knæler boxen måler 20x16 HxB og der medfølger låg og skumprop. 

På lager i Viborg

Knæler Boks

Udluftningen i denne knæler boks, er også fantastisk. Det er den fordi der er lavet et finmasket metalnet i modsatte sidde af skumproppen, som sikrer god ventilation. Hullerne er så små i metalnettet at intet kan slippe ud her.

En knæler boks fra The Pet Factory kan bruges til alle knælere der sælges hos Monis. Skulle man have en større art af knæler, så er man altid velkommen til at kontakte os for at finde en passende løsning til en boks der passer til netop din arts behov.

Indholdet i sådan en knæler boks, er typisk en pind/gren knælerne kan sidde/hænge på, samt nogle planter. Med disse få ting vil knæleren have et trygt og godt sted at opholde sig.

Navnet på boksen er  knæler boks, men boksen kan sagtens bruges til andre typer insekter af mindre størrelse. Såsom biller, tusindben, mindre edderkopper, mindre skorpioner eller foderinsekter.

En knæler vil ikke vokse ud af denne knæler boks, og kan derfor bruge boksen hele sit liv. Det kræver selvfølgelig regelmæssig rengøring af boksen, så den forbliver i en ordentlig stand.

Knælere kræver faktisk ikke meget andet end et hjem, en gren, også noget foder. Foder kan f.eks. være små fårekyllinger, bananfluer, kakerlakker og andre små dyr som knæleren kan overmande. Knæleren vil stoppe med at spise foder et par dage før hamskifte sker.

Fordele ved The Pet Factory Knæler Boks:

  • Smart & god ventilation / luftgennemstrømning
  • Lille hul til nem fodring
  • Forholdsvis stor kasse til de små knælere
  • Nem & hurtig at rengøre
  • Det perfekte hjem til knælere

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode