Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 30/07 kl. 10:00
29,95 kr.
Lille Bananflue 1 kultur
search
search
  • Lille Bananflue 1 kultur
29,95 kr.

Lille Bananflue 1 kultur 0,5l

LF5221-1

Lille Bananflue

Dansk Navn: Lille Bananflue (Vingeløs)

Latinsk Navn: Drosophila Melanogaster

Produktionsland: Danmark

Størrelse: 1 mm

Indhold: 0,50l Pr. bøtte

Bestillingsvar: Bestilling senest Fredag kl 10:00 afsendelse Tirsdag eller Onsdag kommende uge.

Monis anbefaler
Antal: 1 stk. (29,95 kr.)
På lager i Viborg

Lille bananflue bruges til fodring af nyfødte farvefrøer, slings, små øgler, gekkoer, akvariefisk og meget andet. Fluen er en såkaldt tamart der ikke kan flyve som dem man typisk ser i sin frugtskål, dette gør den perfekt som foder i det den ikke flyver væk fra de dyr som skal spise dem. Bananfluer hos monis.dk er lavet på specielt eget udviklet medie som ikke stinker af bræk, som man kan opleve med mange typer der kommer fra andre steder. Mediet har en lidt syrlig lugt men er næsten lugtfrit og består af naturlige ingredienser som giver gode og velnærende fluer. Fluerne er 99% mide fri. I det at mider er alle steder og det er umuligt at holde kulturene 100% midefri gives der kun garanti på 99%. For at minimere mide udbrud i kulturen kan kulturen opbevares i en beholder med sæbevand i bunden, dette vil slå miden ihjel øjeblikkeligt den rammer vandet og dermed undgår man en del mider i kulturen. Mider findes alle steder, i vort tøj, vore gulvtæpper, vores mel ja stort set alle steder er der mider. Mange af dem er ikke skadelige for dyr eller mennesker. En mide er dog et problem, den såkaldte rov mide, denne spiser flue larverne og der kommer intet ud af kulturen. Skulle dette ske er det vigtigt at starte helt forfra og lave helt nye kulturer med nye fluer samt rense alt ned i sprit for at fjerne problemet.

Opbevaring: Lille Bananflue (Drosophila Melanogaster) opbevares i den medfølgende embalage. Ved høstning af fluer vendes bøtten med bunden i vejret og der bankes let op den således fluerne ryger ned i låget herefter gives fluerne som foder. Fluerne er ude af stand til at flyve da dette er en form for tamart. Træulden i æsken vil ikke følge med ud når du banker på æsken da det er lange trævler der er i æsken.

Temperatur: Opbevares bedst mellem 20 og 25 grader Celsius. Ingen direkte sollys!I tilfælde hvor man ønsker at bruge kulturerne senere kan forpubning og formering bremses ved at opbevare fluerne ved en temperaur mellem 15 og 18 grader Celsius.

Fodring: Bananfluerne lægger deres æg i mediet i bunden af æsken, herefter lever larverne af mediet til de forpubber sig og bliver til fluer.Det er således ikke nødvendigt at fodre fluerne men for at sætte ekstra gang i fluerne anbefaler monis.dk at man giver kulturen en skive banan dyppet i en blanding af calsium og vitamin og derefter most en lille smugle.

Indhold Pr. 100g

Råaske 3,1%

Råfiber 2,2%

Vandindhold 69,1%

Råprotein 21%

Råfedt 5,9%

Specifikationer

ean13
4035675052210

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode