Lianer

Der er 4 varer.
Viser 1 - 4 af 4 varer

Lian, den perfekte klatrer gren

De fleste kender Lianen fra film i Amazonas jungle, der bruges den typisk til at svinge sig i eller kravle i. Netop det samme er tænkt med lianer til krybdyr, det er tænkt som en optimal løsning for at give dit dyr noget at kravle rundt på.

En lian er en snoet gren. Lianen fås som både kunstig og ægte. En lian har en brun farve, kan både være lysebrun og mørkebrun. Den er tør og hård, og bruges som dekoration til regnskovsterrarie. En lian er perfekt til slanger, kamæleoner, gekkoer og andre dyr som lever i regnskovsmiljø. 

Lianer fås i forskellige størrelser, du kan få den i meget tynd, men også tykkere. Længden er typisk det samme ligemeget tykkelsen. Alle stykker er unikke da det er naturmateriale.

Længden på lianen er aldrig et problem, en lian kan nemt og hurtigt afkortes med en sav. Lianer er perfekte til regnskovs dyr, som elsker at klatrer/kravle rundt. Med sådan en lækker snoet gren, giver du dyret god mulighed for at klatrer rundt.

Lianerne er nogle vi importerer ude fra, de kommer direkte fra naturen hvis man ønsker det. Ellers laver Dragon Terraristik også nogle rigtige fede kunstige lianer.

Lianen er med til at give dit terrarie noget naturligt ind, som også giver noget nyttigt til dyrene. Alt dette gør det uden det bliver kunstigt, og det gør det bare endnu federe. Lianerne kan bøjes ligesom du ville, lianer er utroligt elastiske og kan bøjes uden de bøjer tilbage. Dette gør det muligt at finde en fed plads til lianen, næsten ligemeget hvad.

Acceptér

Denne side bruger cookie for at forbedre din handle og brugeroplevelse. Ønsker du at læse mere om hvordan vi bruger cookies og vores politikker omkring dette så klik her