Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 30/04 kl. 10:00
59,95 kr.
Exo Terra Terrarie Lås
search
search
  • Exo Terra Terrarie Lås
  • Exo Terra Terrarie Lås
59,95 kr.

Exo Terra Terrarie Lås

EX-PT2620

Undgå ulykker, eller undslupne dyr.

Exo Terra Terrarie lås er en innovativ og pålidelig løsning til at sikre lukningen af terrariumdøre. Exo Terra er et velkendt mærke inden for terrariumdesign og tilbehør, og deres terrariumlås er specielt udviklet til at imødekomme behovene hos reptilejere og forhindre uønskede udbrud og ulykker.

Denne smarte lås er udstyret med kode så ingen kan komme ind eller ud med mindre de har koden.

På lager i Viborg

En af de vigtigste funktioner ved Exo Terra Terrarie lås er dens robuste konstruktion. Låsen er lavet af holdbart materiale af høj kvalitet, hvilket gør den både stærk og modstandsdygtig. Dette er særligt vigtigt, når det kommer til at holde store eller stærke krybdyr på plads og forhindre dem i at åbne døren på egen hånd.

Exo Terra Terrarie lås er også designet med reptilejerens bekvemmelighed for øje. Låsen er nem at anvende og kræver ikke ekstra værktøj eller komplicerede trin for at låse døren sikkert.

Dette gør det hurtigt og nemt for ejeren at åbne og lukke terrariet uden at skulle bekymre sig om utilsigtede åbninger.

Terrariumlåsen er også udstyret med en smart og sikker mekanisme, der forhindrer, at krybdyrene selv kan åbne døren. Denne mekanisme sikrer, at døren forbliver lukket og låst, selvom krybdyret skubber eller forsøger at åbne den.

Med Exo Terra Terrarie lås kan reptilejere have tillid til, at deres krybdyr forbliver sikkert inde i terrariet og at der ikke sker uønskede udbrud. Denne pålidelige lås er et vigtigt tilbehør til ethvert terrarium og giver ejerne ro i sindet, vel vidende om at deres krybdyr er sikret og beskyttet.

Exo Terra Terrarie lås er en pålidelig, robust og nem at anvende, lås, der er designet til at sikre terrariumdøre og forhindre udbrud. Med fokus på sikkerhed og bekvemmelighed er denne lås et ideelt valg for reptilejere, der ønsker at sikre deres krybdyr i terrariet.

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode