Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 25/06 kl. 10:00
1.799,95 kr.
Exo Terra Aluminium Net Terrarie 60x45x90
search
search
  • Exo Terra Aluminium Net Terrarie 60x45x90
1.799,95 kr.

Exo Terra Aluminium Net Terrarie - 60x45x90cm

EX-PT2678

Exo Terra Screen Terrarie 60x45x90 cm. er det perfekt levested til trælevende krybdyr og padder. Terrariet har en højde på 90cm, som giver god mulighed for at have store grene, og andre dekorations materialer dyrene kan kravle rundt på.

I terrariet er der en stor gennemstrømning af luft, dette er for at sikrer den mest optimale ventilation, samt minimere lugte og svampevækst i terrariet.

Terrariet er lavet med et aluminiumsnet. Aluminiumsnettet giver strålerne fra UVB samt solen mulighed for at trænge dybt ind i terrariet. 

Levering 7 - 14 dage

Perfekt terrarie til trælevende krybdyr/padder

Skærmdesignet giver en bredere temperaturgradient, som hjælper Terrariets beboere med at regulere deres kropstemperatur.

I Exo Terra Screen Terrarium Medium/X-Tall medfølger der også en underlagsbakke. Underlagsbakken giver mulighed for at placere lidt bunddække, som kan absorbere vand og derved øge fugtighedsniveauet i terrariet. Underlagsbakken er selvfølgelig nem at montere og afmontere.

På terrariet er der 2 robuste låse, som sikrer terrariet mod uønskede flugtforsøg. Låsene er forstærkede med nikkel for ekstra sikkerhed.

Der medfølger ikke en baggrund, men Exo Terra anbefaler man finder en baggrund alt efter hvilket dyr man har. Nogle dyr elsker nogle bestemte baggrunde da der dannes dråber på dem, mens andre er til noget helt andet. En nem og pæn løsning er at bruge korkplader. de er nemme at håndtere og der skal ikke meget kunnen til at få et flot resultat. 

Netterrarier er en god tæt måde at være sammen med dyrene. Nettet er nemt at se igennem, så der er ingen grund til at være bekymret for dine udkigsmuligheder.

Terrariet er idéelt til kamæleoner og andre reptiler som har godt af et højt luftskifte.

Som tommelfingerregel skal kamæleoner have net terrarier, og andre krybdyr skal have glas terrarier, eller en hybrid løsning. Skulle du blive usikker på valget af terrarie type, er du mere end velkommen til at give os et kald, og så hjælper vi dig med at finde det helt rette til dit projekt.

For at samle dette terrarie behøves der ikke andet end 1 skruetrækker.

Fordele ved Exo Terra Screen Terrarium Medium/X-Tall:

  • Højkvalitets aluminium skærmkabinet

  • Maksimal ventilation - forhindrer stillestående luft

  • Inkluderer substratbakke

  • Maksimal UVB samt varmegennemtrængning

  • Store fordøre med lås

  • Fårekylling/græshoppe sikker skærm

  • Fås i 4 forskellige størrelse, så alt efter hvilket dyr du har, og dyrets behov er det også en størrelse til dig

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode