Dragon Lysbrun Korkplade 2 stk. 100x50x2cm

Dragon Lysbrun Korkplade 2 stk. 100x50x2cm

Dragon Terraristik

HEN019

Sammenpresset lysbrun korkplade lavet i naturkork og uden giftige eller skadelige stoffer.

Pladen måler (HxBxD) 100x50x2 cm og har en lysbrun natur kork farve som vist på billedet.

Rabat gives ved køb af mere end 6 plader.

dragon%20logo%20rund.png

Flere detaljer

Levering 7-14 dage

199,95 DKK

inkl. moms
Køb for 499,00 DKK mere og få gratis fragt

Mængderabat

Antal Rabat Du sparer
6 15,00 DKK Op til 90,00 DKK

Korkpladen i naturkork fra Dragon, er et materiale du kan bruge til at give dit terrarium et mere naturligt udseende.

korkpladerne måler 100x50x2 cm, og kan skæres til og tilpasses alt efter målene på dit terrarie. De er nemme at sætte op, og du kan vælge at sætte dem løst ind i terrariet så de er nemme at tage ud når der skal rengøres, eller du kan lime dem fast til siderne i terrariet, ved hjælp af akvarie silicone.

Korkplader kan bruges både i ørken og tropiske terrarier. Alle sider i terrariet undtagen forsiden, kan med fordel dækkes med disse korkplader for at give mere dybde i dit terrarie, og give det et flot naturligt look.

korkplader kan også bruges som blandt andet opslagstavler, isolering og hvis du mangler lidt stødabsorberende i børnenes tumlerum, så kan du også bruge disse korkplader til at sætte på væggen eller gulvet. 

korkplader kan også være med til at forbedre mikroklimaet i dit terrarie, din lejlighed, eller andre steder som du vælger at dække store overflader med disse naturkorkplader.

Naturkorkpladerne kan også være med til at sænke selve støjniveauet i din lejlighed, hvis du vælger at dække store overflader med korkopslagstavler, og du vil også kunne mærke en ændring i dit indeklima.  

dragon%20logo%20rund.png

Ingen kundeanmeldelser for øjeblikket.

Tilføj anmeldelse
Skjul formular
Bedømmelse :
Navn:
E-mail:
Emne:
Tekst :
  Tilføj bedømmelse
Acceptér

Denne side bruger cookie for at forbedre din handle og brugeroplevelse. Ønsker du at læse mere om hvordan vi bruger cookies og vores politikker omkring dette så klik her