Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 21/05 kl. 10:00
369,95 kr.
Exo Terra Solar Glo 125W
search
search
  • Exo Terra Solar Glo 125W
369,95 kr.

Exo Terra Solar Glo 125W

EX-PT2192

Exo Terra Solar Glo 125W er en multifunktionel belysningsløsning, der tilbyder både varme og UVB-lys til terrariedyr. Med en kraftfuld effekt på 125 watt simulerer denne lampe solens naturlige stråler og skaber et optimalt miljø for koldblodede krybdyr.

Denne belysningskilde kombinerer UVB-lyset, som er essentielt for reptilers calciummetabolisme og knogle sundhed, med den nødvendige varme. Exo Terra Solar Glo 125W er ideel til krybdyr, der kræver høje temperaturer og UVB-belysning, såsom skildpadder og øgler.

Hvad er Exo Terra Solar Glo 125W?

Exo Terra Solar Glo 125W repræsenterer en banebrydende løsning inden for belysning og varme til terrarier.

Denne multifunktionelle lampe er designet til at imitere solens stråler og levere både UVB-lys og varme, hvilket gør den ideel til koldblodede krybdyr, der kræver optimal belysning og varmekilder.

Med en kraftfuld effekt på 125 watt tilbyder Solar Glo en nøjagtig og kraftfuld varmekilde, der efterligner solens naturlige spektrum.

Dette er særlig vigtigt for reptiler som skildpadder og øgler, der kræver høje temperaturer for at opretholde en sund metabolisme og trivsel.

Samtidig udstråler lampen UVB-lys, afgørende for krybdyrs calciummetabolisme og knogleudvikling.

Er Exo Terra Solar Glo 125W mere end bare en varmelampe?

Exo Terra Solar Glo 125W er mere end bare en varmelampe den leverer et bredspektret lys, der simulerer dagslys, hvilket er afgørende for terrariedyrs naturlige adfærd og biologiske rytme.

Lampen har en standard E27-fatning, hvilket gør den let at installere i de fleste terrarier.

Denne lampe er et praktisk og omkostningseffektivt valg, da den kombinerer to essentielle faktorer for reptilers sundhed og trivsel.

Med Exo Terra Solar Glo 125W får du ikke kun en pålidelig varmekilde, men også den nødvendige UVB-belysning, der sikrer en holistisk tilgang til terrariedyrs pleje.

Uanset om du er en erfaren reptilejer eller ny i hobbyen, vil Exo Terra Solar Glo 125W være et værdifuldt tilskud til dit terrarieudstyr.

Den skaber et naturligt og stimulerende miljø, der fremmer dyrenes velvære og opfylder deres behov for både lys og varme.

Med denne innovative lampe kan du sikre, at dine krybdyr trives og nyder optimale forhold i deres terrarier.

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode