Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 30/04 kl. 10:00
399,95 kr.
Teleskopisk slangekrog 50-85 cm
search
search
  • Teleskopisk slangekrog 50-85 cm
  • Teleskopisk slangekrog 50-85 cm
399,95 kr.

Teleskopisk slangekrog 50-85 cm

DR-DRA150

Dragon Teleskopisk slangekrog 50-85 cm er den ultimative løsning til effektiv håndtering af slanger i forskellige situationer. Denne innovative og pålidelige slangekrog er designet med fokus på funktionalitet og holdbarhed, hvilket gør den ideel til professionelle såvel som husholdningsbrug.

Det teleskopiske design giver dig mulighed for at justere længden fra 50 til 85 cm, hvilket gør det let at tilpasse sig forskellige arbejdsforhold. 

Slangekrogen er konstrueret med materialer af høj kvalitet, der sikrer holdbarhed og lang levetid. Det ergonomiske håndtag giver en behagelig greb, og den justerbare længde gør det lettere at håndtere opgaver uden unødvendig anstrengelse.

Dragon Teleskopisk slangekrog i længden 50-85 cm

er et alsidigt og pålideligt værktøj, der er designet til effektiv håndtering af slanger i forskellige miljøer. Denne slangekrog tilbyder en række funktioner og egenskaber, der gør den ideel til professionelle og husholdningsbrug.

Det teleskopiske design

gør det muligt at justere længden fra 50 til 85 cm, hvilket gør det lettere at tilpasse sig forskellige arbejdssituationer.

Dragon Teleskopisk slangekrog giver dig fleksibiliteten til at håndtere slanger i vanskeligt tilgængelige områder uden besvær.

Slangekrogen er konstrueret med høj kvalitet, der sikrer holdbarhed og lang levetid. Den lette, men robuste konstruktion gør det nemt at manøvrere krogen, mens den ergonomiske håndtagsudformning giver en behagelig og sikker greb under brug. Den justerbare længde gør det lettere at håndtere opgaver uden at påføre overdreven belastning på kroppen.

Dragon Teleskopisk slangekrog er ikke kun en pålidelig løsning;

den er også velegnet til en bred vifte af anvendelser. Uanset om du skal håndtere vandingssystemer, rengøre afløb eller udføre opgaver i industrien, er denne slangekrog designet til at gøre arbejdet mere effektivt.

Investeringen i Dragon Teleskopisk slangekrog 50-85 cm er en investering i effektivitet og brugervenlighed. Dette værktøj bliver en pålidelig makker i din arbejdsdag, og det lette design kombineret med den teleskopiske justerbarhed gør det til en uundværlig ressource for enhver, der arbejder med slanger i forskellige miljøer. Gør håndteringen af slanger mere effektiv med Dragon Teleskopisk slangekrog.

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode