Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 30/04 kl. 10:00
149,95 kr.
Lucky Reptile LED Sun Flood 6,5w
search
search
  • Lucky Reptile LED Sun Flood 6,5w
  • Lucky Reptile LED Sun Flood 6,5w
149,95 kr.

Lucky Reptile LED Sun Flood 6,5w

LR-LSF-6

Inden for alle områder inden for belysningsteknologi til terrarier skrider den tekniske udvikling så hurtigt frem som med LED-lamper.

Med Lucky Reptile LED Sun Flood præsenterer Lucky Reptile 2. generation af energibesparende og samtidig særligt kraftfulde dagslyslamper.

Især når den bruges i et terrarium, skal en lampe være robust og modstandsdygtig. Lucky Reptile har endnu en gang foretaget væsentlige forbedringer af Lucky Reptile LED Sun Flood: Det stabile hus er perfekt beskyttet mod fugt og står for en særlig lang levetid.

Meget effektive LED'er giver fantastisk dagslys i terrariet og øger kun temperaturen i terrariet ubetydeligt. Dette gør Lucky Reptile LED Sun Flood særligt velegnet til padder og hvirvelløse dyr og krybdyr.

Sidste elementer på lager

Lucky Reptile LED Sun Flood 6,5w er en belysningsenhed designet specielt til terrarier og reptilhabitater. Denne enhed bruger LED-teknologi med en effekt på 6,5 watt, hvilket gør den energieffektiv og miljøvenlig. 

LED Sun Flood 6,5w er ideel til at skabe et naturligt og behageligt lysmiljø for krybdyr, da den efterligner solens spektrum. Dette er vigtigt for krybdyrs trivsel og reproduktion, da det sikrer, at de får de nødvendige lysforhold for at opretholde en sund adfærd og fysiologi.

Belysningsenheden er let at montere og justere, hvilket gør det muligt at tilpasse lyset til forskellige behov i terrariet. Den bidrager ikke kun til reptilernes trivsel, men skaber også en visuel appel, der gør det lettere at observere og nyde dine krybdyr.

Med Lucky Reptile LED Sun Flood 6,5w, kan du skabe det rette lysmiljø for dine krybdyr og bidrage til at opretholde deres velvære i terrariet.

Når det kommer til energibesparelse, er Lucky Reptile LED-lamperne absolutte eksperter. Med en strålevinkel på 120° oplyser Lucky Reptile LED Sun Flood dit terrarium særligt omfattende, og denne LED terrariumlampe er allerede tilfreds med et forbrug på kun 6,5 watt. Der er ingen tvivl om det: Det har en rigtig positiv effekt på elregningen. Lucky Reptile LED Sun Flood Terrarium Lamper er udstyret med et E27 skruegevind og fungerer med alle tilsvarende standard fatninger.

Lucky Reptile LED Sun Flood 6,5 Watt, E27, 230 V: Ideel til små terrarier eller til yderligere belysning af mørke hjørner

Kan bruges i enhver E27 fatning eller lampe.

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode