Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 05/03 kl. 10:00
69,95 kr.
Reptile Egg Incubation Box
search
search
  • Reptile Egg Incubation Box
  • Reptile Egg Incubation Box
69,95 kr.

Reptile Egg Incubation Box

MAPS047

Reptile Egg Incubation Box er en box lavet til at holde dine æg, indtil de udklikker. Boxen er lavet af høj kvalitets plastik, som ikke er giftigt for dyrene.

Boxen er til at ruge små æg, fra små reptiler, gekkoer, firben, frøer og fugle. Reptile Egg Incubbation Box måler 16,5x11x5cm, og hullerne til æg måler 4x2cm. 

Denne smarte box er lavet til at kan holde helt op til 12 æg. Ægge hullerne er nemt og smart sat op, så der kan være så mange æg.

Boxen har gennemsigtige vægge for at du kan holde øje med processen med æggene og se når æggene klækker.

Monis anbefaler

Reptile Egg Incubator Box bruger inkubation metoden hvor æggene har minimum kontakt til overfladen med den maksimale luft cirkulation rundt om ægget.

Æggene rører således ikke underlaget, men er sat lidt højere oppe med en bakke. Dette garanterer gode luft muligheder og giver bedre resultat.

I boxen er hullerne delt op i 6 "områder" hvor hvert område kan holde 2 æg. Det er delt op, så hvis du holder forskellige slags æg på en gang, kan du dele dem op.

Når du køber denne box, får du 1 box, som kan holde de 12 æg. I pakken medfølger kun udklækningsboksen, så du skal selv have underlag og selvfølgelig æggene.

Fordele ved Reptile Egg Incubator Box

  • Holder op til 12 æg
  • Gennemsigtige vægge, så du kan følge processen
  • Perfekt til at udklække små reptiler, gekkoer, firben, frøer og fugle
  • Nem at bruge og få sat op

Hvilket underlag skal jeg bruge i Reptile Egg Incubator Box?

Hvilken type underlag du bruger er op til dig selv og dine præferencer. Du kan bruge mange forskellige, og jeg vil ikke ramse en masse op.

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode