Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 30/04 kl. 10:00
459,95 kr.
Dragon - Slangekrog i rustfrit stål Large 95cm
search
search
  • Dragon - Slangekrog i rustfrit stål Large 95cm
459,95 kr.

Dragon - Slangekrog i rustfrit stål Large 95cm

DR-EH-95

Dragon Slangekrog i rustfrit stål, Large 95 cm, er det perfekte værktøj til effektiv håndtering af slanger i større miljøer.

Denne slangekrog er konstrueret med holdbarhed og funktionalitet og tilbyder en imponerende længde på 95 cm for at imødekomme behovene ved mere omfattende arbejdsopgaver.

Det rustfrie stål før det sikkert at krogen har en god holdbarhed, hvilket gør den velegnet til brug i forskellige vejrforhold. Den store størrelse og styrke gør denne slangekrog ideel til brug inden for landbrug, industri og andre professionelle applikationer.

Det ergonomiske håndtag giver en komfortabel og sikker greb, mens den imponerende længde gør det muligt at håndtere slanger i store områder uden unødig bøvlen.

Sidste elementer på lager

Dragon Slangekrog i rustfrit stål, Large 95 cm

denne slangekrog er en imponerende og holdbar løsning til effektiv håndtering af slanger i større områder. Denne specialdesignede slangekrog kombinerer styrken af rustfrit stål med en imponerende længde på 95 cm, hvilket gør den ideel til professionel brug i landbrug, industri og andre store arbejdsmiljøer.

Dragon slangekrog er konstruerer i rustfrit stål giver ikke kun en imponerende holdbarhed, men gør den også resistent over for rust og vejrforhold, hvilket sikrer pålidelig ydeevne selv under ugunstige forhold. Den store størrelse gør denne slangekrog velegnet til håndtering af slanger i områder, hvor standardværktøjer måske kommer til kort.

Design

Det ergonomisk designede håndtag sikrer en behagelig og sikker greb under brug. Den imponerende længde på 95 cm giver operatøren en betydelig rækkevidde, hvilket gør det muligt at håndtere slanger på en effektiv måde uden unødvendig bøvlen eller fysisk belastning.

Dragon Slangekrog i rustfrit stål Large 95 cm er ikke kun en robust og pålidelig løsning, men den tilbyder også alsidighed i brugen. Uanset om du arbejder med store landbrugsområder, industrielle anlæg eller andre professionelle applikationer, vil denne slangekrog imødekomme dine behov for håndtering af slanger på en effektiv måde.

Investering

Investeringen i Dragon Slangekrog i rustfrit stål Large 95 cm er en investering i pålidelighed og holdbarhed. Dette værktøj vil vise sig at være en uundværlig ressource, der gør håndteringen af slanger i større områder mere effektiv og bekvem. Med Dragon Slangekrog i rustfrit stål er du klar til at tackle selv de mest krævende opgaver inden for slangehåndtering.

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode