Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 30/04 kl. 10:00
329,95 kr.
Exo Terra Forest Canopy Tropicalplant LED 6500K 8 Watt
search
search
  • Exo Terra Forest Canopy Tropicalplant LED 6500K 8 Watt
  • Exo Terra Forest Canopy Tropicalplant LED 6500K 8 Watt
  • Exo Terra Forest Canopy Tropicalplant LED 6500K 8 Watt
329,95 kr.

Exo Terra Forest Canopy Tropicalplant LED 6500K 8 Watt

EX-PT2411

Exo Terra Forest Canopy Tropicalplant LED 6500K 8 Watt er en avanceret belysningsløsning designet specielt til terrarier med tropiske planter. Med en effekt på 8 watt og en farvetemperatur på 6500K giver denne LED-belysning et kraftigt og naturligt lys, der efterligner solens stråler i regnskoven.

Denne belysning er skabt med det formål at understøtte væksten og trivslen af tropiske planter i terrariet. Den høje farvetemperatur på 6500K skaber optimale forhold for fotosyntesen og hjælper med at genskabe det naturlige habitat for planterne. Dette er vigtigt for at opretholde et sundt og livligt terrariemiljø.

Sidste elementer på lager

Hvad er Exo Terra Forest Canopy Tropicalplant LED 6500K 8 Watt

Exo Terra Forest Canopy Tropicalplant LED 6500K 8 Watt er en avanceret belysningsløsning skabt specifikt til terrarier med tropiske planter.

Denne LED-belysning med en effekt på 8 watt og en imponerende farvetemperatur på 6500K giver en kraftig og naturlig belysning, der nøjagtigt efterligner solens stråler i tropiske regnskove.

Den primære hensigt med denne belysning er at fremme væksten og trivslen af tropiske planter i terrariet.

Den høje farvetemperatur på 6500K skaber optimale forhold for fotosyntesen, styrker plantens naturlige processer og genskaber det dynamiske miljø i regnskoven.

Dette bidrager til at opretholde et sundt og livligt terrariemiljø.

Exo Terra Forest Canopy Tropicalplant LED er let at installere og passer perfekt til Exo Terra's planteskjul og terrariedekorationer.

Med sin kraftige lysintensitet er den velegnet til at fremhæve farver og detaljer i terrariets vegetation, hvilket giver et realistisk og visuelt tiltalende udtryk. Belysningen er således ikke kun funktionel, men også æstetisk berigende for terrariet.

Er den effektiv?

Denne LED-belysning er energieffektiv med minimal varmeudvikling og lavt energiforbrug.

Dette gør den ikke kun miljøvenlig, men også økonomisk og omkostningseffektiv for terrarieejere. Uanset om du er en erfaren terrarieentusiast eller ny i hobbyen, vil Exo Terra Forest Canopy Tropicalplant LED 6500K 8 Watt være en uvurderlig tilføjelse til dit terrarieudstyr.

Den sikrer optimale lysforhold for tropiske planter og hjælper med at skabe en autentisk og frodig regnskovsatmosfære i dit terrarium, hvilket fremmer trivsel og naturlig adfærd hos dine krybdyr.

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode