Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 21/05 kl. 10:00
74,95 kr.
Hvide Tropiske Springhaler
search
search
  • Hvide Tropiske Springhaler
74,95 kr.

Springhaler Hvide Tropiske 1,0L. Kulturer

LF531A

Springhaler Hvide Tropiske

Dansk Navn: Springhaler Hvide Tropiske

 Latinsk Navn: Collembola ssp

Produktionsland: Tyskland

Størrelse: 2 mm

Indhold: 1 kultur 1,0L Pr. æske

Bestillingsvar: Bestilling senest Fredag kl 10:00 afsendelse Tirsdag eller Onsdag kommende uge.

 

På lager i Viborg

Springhaler bruges som foder til små nyfødte farvefrøer, mindre gekkoer, små øgler, akvariefisk og meget andet.Springhaler fås i mange forskellige arter, nogle betragtes ligefrem som et skadedyr mens andre som denne art bruges primært som foder til reptiler.
Insektet formere sig hurtigt og derfor er en kultur en god ting at gave til at stå hvor man kan høste løbende fra.Springhaler lever af protein og basisk materiale hvorfor mange benytter tørgær som foder til dem.Alt omkring opbevaring og fodring kan du læse længere nede i denne tekst.

Opbevaring: Springhaler opbevares i den medfølgende æske og du høster løbende fra kulturen som efter hvad du har behov for af fodder. Springhaler kan også smides direkte i terrariet hvor de kan benyttes som skraldemænd, vær dog opmærksom på at springhaler er meget produktive og formerer sig bedst ved en relativ høj fugtighed. Når jorden virker tør fugt da jorden med almindelig vand og en blomsterforstøver til jorden igen er fugtig. Fugter du for meget sker der ikke noget ved det, springhaler kan ikke drukne men flyder ovenpå dog anbefaler vi at du holder dem til den tørre sidde da dette giver flest springhaler.

Temperatur: Den idielle temperatur for opbevaring af springhaler er mellem 20 og 25 grader celsius over 25 grader celsius er ikke anbefalelses værdigt og ved 30 grader celsius dør springhalerne. Den medfølgende bøtte er ikke særligt godt ventileret, dette er imidlertid en fordel da æsken således holder bedre på fugtigheden og derved får springhalerne til at yngle mere.

Fodring: En gang ugentligt fodres springhalerne med en knivspids tørgær og til tider en lille smugle blendet kattemad, dette vil få insekterne til at yngle mere og jo længere tid du opbevarer kulturerne jo flere springhaler vil du få i æsken. Når jorden begynder at virke tør i bøtten forstøves jorden med en blomsterforstøver, kommes lidt for meget vand i gør dette ikke noget, springhaler kan ikke drukne men flyder oven på. Vær opmærksom på at fodring og vanding ikke må ske samme dag da dette vil skabe mug og svamp i bøtten. Derfor anbefaler monis.dk en procedure hvor man giver foder f.eks. Mandag og fugter Torsdag eller Fredag. På den måde vil springhalerne nå at have spist det foder der er blevet givet og dette vil ikke mugne og danne svamp som kan slå kulturen ihjel.

Indhold Pr. 100g

Det er endnu ikke lykkedes nogen at fastslå hvad indholdet er af 100 gram springhaler men insektet er brugbart til små farvefrøer og gekkoer.

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode