Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 23/07 kl. 10:00
24,95 kr.
Lucky Reptile Lychee Calcium 4 x 15g
search
search
  • Lucky Reptile Lychee Calcium 4 x 15g
24,95 kr.

Lucky Reptile Lychee Calcium 4 x 15g

LR-SFJ-16

Lucky Reptile Lychee Calcium 4 x 15g er den perfekte måde at forsyne dine krybdyr med essentielt calcium på.

Denne unikke blanding af lækker lychee og nødvendige mineraler sikrer, at dit kæledyr får den rette ernæring. Hver pakke indeholder fire individuelle 15g portioner, der gør det nemt at dosere og bevare friskheden.

Lychee Calcium fungerer ikke kun som en velsmagende godbid, men bidrager også til en sund knoglestruktur og styrket nervesystem hos dine krybdyr.

Forkæl dine kæledyr med Lucky Reptile Lychee Calcium, og se dem nyde både smag og sundhed i hver bid. 

Lucky Reptile Lychee Calcium 4 x 15g er en innovativ og velsmagende tilgang til at opfylde dine insekters ernæringsbehov.

Denne unikke blanding kombinerer lækker lychee-smag med den afgørende fordel af ekstra calcium. Med fire individuelle 15g portioner pr. pakke tilbyder dette produkt ikke kun en kulinarisk oplevelse for dine krybdyr, men også en vigtig ernæringsmæssig boost.

Den individuelle emballage sikrer ikke kun praktisk dosering, men bevarelsen af friskheden.

Lychee Calcium er mere end bare en godbid; det er en kilde til styrkende mineraler, der understøtter sund knogleudvikling og et velfungerende nervesystem hos dine krybdyr.

Den delikate smag af lychee gør dette produkt attraktivt for en bred vifte af insekter, fra tusindben og biller til karkerlakker og fårekyllinger.

Ud over den ernæringsmæssige fordel kan denne lækre godbid også bruges som en belønning under træning eller som en sjov variation i krybdyrs kosten.

Lucky Reptile Lychee Calcium 4 x 15g tilføjer ikke kun smagsoplevelse til dine insekters liv, men sikrer også, at de får de nødvendige mineraler for at trives.

Med dette produkt kan du skabe en sund tilgang til insektpleje, der kombinerer sundhed og fornøjelse i hvert biddende øjeblik.

Gør din insekterspleje til en lækker oplevelse med Lucky Reptile Lychee Calcium.

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode