Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 30/04 kl. 10:00
109,95 kr.
P2W - Gecko Diet - Mango Mayhem 60g
search
search
  • P2W - Gecko Diet - Mango Mayhem 60g
109,95 kr.

P2W - Gecko Diet - Mango Mayhem 60g

PW-GDMANG60

Pets 2 Wholesale Gecko Diet Mango Mayhem - Den Ultimative Kost til Dine Gekkoer

Pets 2 Wholesale Gecko Diet Mango Mayhem er skræddersyet til dine gekkoers velvære. Denne næringsrige og lækre smag af tropiske mango frugter og essentielle næringsstoffer tilbyder et væld af fordele:

Dette foder vil få dine gekkoer til at elske hvert eneste måltid. Den tropiske smag af mango er uimodståelig og forvandler måltidet til en fornøjelse. Gecko Diet Mango Mayhem er designet til at give alle nødvendige vitaminer, mineraler og proteiner, hvilket sikrer en sund og afbalanceret kost for dine krybdyr. Pets 2 Wholesale er kendt for kvalitet og sikkerhed. Denne Gecko Diet er ekspertfremstillet og er fri for kunstige tilsætningsstoffer, hvilket giver dig ro i sindet omkring dine kæledyrs ernæring.

På lager i Viborg

Pets 2 Wholesale Gecko Diet Cherry Bomb: Den Ultimative Forkælelse til alle Krybdyr!

Leder du efter et lækkert og næringsrigtfoder, som dine gekkoer vil elske? Så behøver du faktisk ikke lede længere end her til, Pets 2 Wholesale Gecko Diet Mango Mayhem har det du leder efter!

Dette ekstraordinære foder er skabt til at opfylde dine krybdyrs ernæringsmæssige behov samtidig med at den fortryller deres smagsløg med et sødt tropisk twist af modne mangoer.

Her er nogle af grundene til, hvorfor den er uundværlig for enhver gekko ejer.

Uimodståelig Smag:

Vores Gecko Diet Mango Mayhem er en lækker blanding af søde modne frugter, protein og essentielle næringsstoffer, der tilbyder dine gekkoer en smagsoplevelse, de ikke kan modstå. Se dem æde hver eneste bid med glæde og få den energi og vitalitet, de har brug for.

Komplet Ernæring:

Dette specialdesignede gekko foder er formuleret til at give en afbalanceret og komplet kost, der sikrer, at dine kæledyr får alle de vigtige vitaminer og mineraler, de har brug for for optimal sundhed og levealder.

Sig farvel til besværet med at tilberede flere forskellige fødevarer; denne alt-i-en løsning har dig dækket. Gecko Diet Mango Mayhem fremhæver farverne og den samlede vitalitet hos dine gekkoer. Næringsstofferne og pigmenterne i formlen hjælper med at fremhæve deres naturlige skønhed, så de ser lige så fantastiske ud, som de føler sig.

Fodret indeholder forskellige tropiske frugter, proteiner fra sort soldaterflue larver og bipollen samt alle nødvendige vitaminer og mineraler, og derudover er der og mulighed for stor variation grundet de mange smagsvarianter.

Praktisk og Nemt at Bruge:

Pets 2 Wholesale Gecko Diet er problemfri. Du skal blot måle den ønskede mængde foder (1:2), blande med vand blandet sammen til ketchup konsistens og servere. Du behøver ikke bekymre dig om besværlige madforberedelser eller komplicerede opskrifter. Dine gekkoer vil elske det, og du vil elske bekvemmeligheden.

Fremstillet af eksperter:

Du kan stole på Pets 2 Wholesale for kvalitet og sikkerhed. Vores Gecko Diet er ekspertfremstillet med dine gekkoers trivsel i tankerne. Det er lavet af førsteklasses ingredienser, fri for kunstige tilsætningsstoffer og støttet af års erfaring inden for krybdyrs ernæring.

Løft dine gekkoers spiseoplevelse med Pets 2 Wholesale Gecko Diet Mango Mayhem, der er fyldt med næringsstoffer vil få dine gekkoer til at trives, og du vil have ro i sindet og vide, at du giver dem det allerbedste.

Bestil din Pets 2 Wholesale Gecko Diet Mango Mayhem i dag og forkæl dine krybdyrs venner med den ultimative tropiske nydelse, de fortjener. Det er tid til at se dem trives og nyde hver eneste bid.

Denne pose indeholder 60g.

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode