Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 30/07 kl. 10:00
49,95 kr.
Cashew blade 10 stk. til terrarier og akvarier. Læs mere her!
search
search
  • Cashew blade 10 stk. til terrarier og akvarier. Læs mere her!
49,95 kr.

Cashew blade 10 stk.

MAPS096

Cashew bladene stammer fra træet med samme navn. Det er et tropisk grønt træ der producerer cashew-frøet og cashew-frugten.

Bladene er store, lyse/mørke brune og har en oval form. Bladene er perfekte til dekoration af et skov miljø.

1 pose med cashew blade indeholder 10 stk.

Monis anbefaler
På lager i Viborg

Flot & naturligt dekorations materiale

Bladene har en gennemsnitlig længde mellem 15-20cm og bredde mellem 8-12cm. Som man nok kan regne ud fra målene, er bladene forholdsvis store, og kan hurtigt dække en stor overflade, fx. hvis man vil lave en skovbund.

Cashew bladene er 100% naturlige og kommer direkte fra naturen. De har kun været igennem en proces, der dræber mider og andet skidt der måtte være på dem. Herved får man blade der ikke er skadelige for dyrene, og giver en utrolig dekorativ værdi.

Efterlign dyrets naturlige habitat

I et terrarie går man efter at efterligne dyrets naturlige miljø mest muligt. Sådan får man de gladeste og mest sunde krybdyr.

Mange krybdyr lever i skovene, og derfor er blade et perfekt dekorations materiale.

Bladene kan bruges som man ønsker. Her kommer et eksempel: man kan f.eks. bruge bladene i kombination med mos til at skabe en bund i terrariet, der minder om skovbunden.

Cashew bladene kan også sættes op på grene, kork eller andet materiale i terrariet. Dette kan nemt gøres med akvariesilikone, hvor man holder bladene fast med f.eks. tape imens akvariesilikonen tørrer. Har man ikke dyr i terrariet endnu, kan man også vende terrariet så at bladene ikke falder af, før silikonen er tørret.

Man kan med fordel kombinere cashew bladene med andre blade, som f.eks. bøge blade eller kakao blade, så det bliver varieret.

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode