Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 23/07 kl. 10:00
99,95 kr.
Repti Planet Buffalo Kranie 12,5 x 11,8 x 8cm
search
search
  • Repti Planet Buffalo Kranie 12,5 x 11,8 x 8cm
99,95 kr.

Repti Planet Buffalo Kranie

MAPS059

Repti Planet Buffalo Kranium måler 12,5 x 11,8 x 8cm. Repti Planet har her forsøgt at lave noget der minder om et Buffalo Kranie. Selvfølgelig i noget mindre størrelse end én virkelig buffalo.

Kraniet er lavet som en form for dekoration, der udover at gøre dit terrarie lidt federe at se på, også skaber en god mulighed for mindre dyr til at bruge kraniet som skjul/ly.

Skjul er vigtigt for krybdyr, da det hjælper dem med at afstresse og slappe af. Det giver dem et sikkert og trygt sted, hvor de altid kan søge hen hvis de ønsker ro.

På lager i Viborg

Kombinér med andre kranier/knogler

Repti Planet har udover dette Buffalo Kranie også lavet andre lignende kranier, men fra andre dyr. De har f.eks. også et krokodille kranie samt et t-rex kranie. Du kan jo altid kombinere de forskellige slags kranier/dinosaur ting vi har, og lave et super fedt terrarie med det som tema.

Kraniet har en gulig/hvidlig farve og har 2 store huler i øjnene, 1 ved næsen og 1 i nakken. Dette giver dine krybdyr god og nem mulighed for at gå ind og ud af skjulet. 

Der er 2 horn på kraniet, men intet skarpt og intet dyrene kan slå sig på. Skjulet vil passe bedst til de mindre krybdyr, såsom små firben, gekkoer mm. Kraniet er ikke stort nok til at større krybdyr vil kunne gemme sig under det, men så kan det bruges som ren dekoration istedet.

På grund af farven og ikke mindst looket, vil jeg mene det vil passe aller bedst ind i et ørken terrarie. Det ville det bl.a. på grund af farven og det at det er et kranie. Man forbinder lidt ørken med helt tørt, og et sted man dør uden vand. Så et kranie passer bare lige ind i den setting.

Kraniet kan selvfølgelig også godt bruges i regnskovsmiljø, det er kun fantasien der sætter grænser for hvordan det kan bruges.

OBS: Skyld kraniet grundigt hvis du ønsker at putte det i et akvarium.

Fordele ved Repti Planet Buffalo Kranie

  • Skaber skjul/ly til dine krybdyr
  • Massere af huller, så dyrene nemt kan tilgås skjulet
  • Anderledes form for dekoration, ikke bare det normale planter+grene
  • Kan nemt kombineres med lignende kranier/knogler
  • Kan bruges til alle akvarier og terrarier
  • Bringer en ekstra dimension over dit terrarie

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode