Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 25/06 kl. 10:00
34,95 kr.
Pepe Cone 6-8 stk.
search
search
  • Pepe Cone 6-8 stk.
34,95 kr.

Pepe Cone 6-8 stk.

MAPS042

Søger du noget let og enkelt, samt naturligt til din terrarie indretning så er Pepe Cone et fantastisk bud. Sammen med vores andre naturlige dekorations emner kan du skabe en super fed bund med en masse skjul og og naturligt udseende.

Og har du lidt fingersnilde, kan du lave dine egne terrarie dekorationer, som stiger huler, og skjul til dine reptiler of insekter.

Monis anbefaler
På lager i Viborg

Pepe Cone 7-20 cm

Der er næppe noget dekorativt materiale, der er så enkelt, effektivt og i ethvert terrarie som denne Pepe Cone. Dette dekorative drivtømmer af rødder kaldes også Pepe Cone og er utrolig populært som dekorationsmateriale. Drivtømmeret kan nemt fordeles i en dekorativ bunke eller opsætning i terrariet, det er også populært som skjul til f.eks. bænkebidere og tusindben.

Det er selvfølgelig også dekorativt i en sommer skål, på havebordet eller i blomsterpotter - især i kombination med kaktusser, sukkulenter eller sommerkrydderier som salvie, oregano eller timian, hvilket resulterer i et paradis i middelhavsstil.

Men de smukke rodstykker er ikke kun fantastiske til dekoration, men også til håndværk. Med lidt håndværksvire, naturlig bast eller jutesnor kan du altid skabe nye kreationer hvor du i terrariet kan lave en klatre stige til dine krybdyr, de kan også sættes sammen på anden vis til andre ting som f.eks. en hule. 

Pepe-cone er lavet af bleget trærødder og er lette. De individuelle rodstykker er cirka mellem 7-20 cm lange og har hver en åbning i den ene ende. Så du har mulighed for at skabe vidunderlige arrangementer med disse dekorationsrødder. 

Bemærk venligst: Dette er et naturprodukt! Det betyder, at produktet er underlagt naturlige variationer og kan derfor afvige i form, farve, størrelse, bredde, længde og diameter i forhold til de angivne dimensioner!

Det er vigtigt at materialet ikke kommer i direkte kontakt med fugt da materialet er ubehandlet og derfor kan giv mug eller skimmelsvamp i fugtige miljøer.

Størrelse: cirka 7-20 cm

Materiale: træ

Farve: bleget

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode