Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 23/04 kl. 10:00
114,95 kr.
Lucky Reptile - Fruit Jelly Mix 12 Stk.
search
search
  • Lucky Reptile - Fruit Jelly Mix 12 Stk.
114,95 kr.

Lucky Reptile - Fruit Jelly Mix 12 Stk.

LR-SFJ-10

Lucky Reptile Fruit Jelly Mix 12 Stk. er en fantastisk måde at berige dit kæledyrs kost på.

Disse gelébidder er specielt designet til krybdyr og indeholder en omhyggeligt udvalgt blanding af frugt og vitaminer, der bidrager til at opretholde god sundhed.

Hver pakke indeholder 12 individuelt indpakkede gelébidder, hvilket gør det nemt at servere den korrekte portion og opretholde friskheden.

Den varierede smag af frugt, herunder æble, jordbær, banan og mere, giver en velsmagende oplevelse for dit krybdyr.

Gelébidderne er formuleret for at efterligne naturlig føde og er beriget med vigtige næringsstoffer for at styrke immunforsvaret og fremme en afbalanceret ernæring.

Dette gør Lucky Reptile Fruit Jelly Mix 12 Stk. til en ideel godbid eller supplement til den daglige kost.

Hvad gør Lucky Reptile - Fruit Jelly Mix?

Lucky Reptile Fruit Jelly Mix 12 Stk. er den ideelle løsningen for insektejere, der ønsker at tilføje variation til deres tusindben, biller kakerlakker osv. kost.

Disse gelébidder er skræddersyet til at imødekomme insekters ernæringsmæssige behov og kommer i en praktisk pakke med 12 individuelt indpakkede portioner.

Med en nøje udvalgt kombination af frugtsmage, herunder æble, jordbær, banan og mere, tilbyder Fruit Jelly Mix en velsmagende oplevelse for insekterne.

Den frugtige aroma tiltrækker deres opmærksomhed og gør disse gelébidder til den perfekte godbid eller supplement til den daglige kost.

Hvad er Lucky Reptile - Fruit Jelly Mix 12?

Gelébidderne er beriget med vigtige vitaminer og mineraler, der styrker insekternes immunsystem og fremmer en sund udvikling.

Den praktiske individuelle indpakning sikrer, at hver portion forbliver frisk, samtidig med at det gør det let at dosere korrekt.

Dette gør Fruit Jelly Mix ikke kun lækker for insektet, men også bekvem for ejeren.

Indhold.

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode