Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 18/06 kl. 10:00
69,95 kr.
Exo Terra Faunarium Small
search
search
  • Exo Terra Faunarium Small
69,95 kr.

Exo Terra Faunarium Small

EX-PT2255

Exo Terra Faunarium Small måler 23x15,5x17 cm. Det er en praktisk størrelse til at holde på bænkebidere, kakerlakker, foderdyr og andre smådyr.

Fauna boksen fra Exo Terra er lavet med en lem i toppen, der holder dyrene inde, og sikre at der er adgang til dyrene, når det bliver nødvendigt. En fauna box er også en bekvem måde at tranportere og midlertidigt opbevare krybdyr på.

Exo Terras Faunarium fås i small, mediumlarge her hos Monis.

Monis anbefaler
På lager i Viborg

Faunarium er et godt redskab at have ved hænderne

Denne fauna boks er et letanvendeligt stabelbart plast terrarium til alle formål til krybdyr, padder, mus, arachnider og insekter.

Skulle der gå svamp, bakterier eller opstå problemer i dit terrarie, er en fauna boks også en glimrende midlertidlig bolig, hvis dyret skal i karantæne eller lignende.

I låget er der god ventilation da der er åbne riller. Plastikken er gennemsigtig, så du nemt kan se ind i dit faunarium. Hele top låget kan også nemt klikkes af i forbindelse med rengøring, og både Den gennemsigtige box og det tilhørende plast låg, kan gå i opvaskemaskinen. Det er dog vigtigt at begge rengjorte dele bliver skyllet grundigt inden Faunarariet bliver taget i brug.

Fauna bokse er en sikker og pladsbesparende løsning, når det handler om pleje og opbevaring af både kæledyr og foderdyr. De forskellige faunarium passer sammen og strømliner udseendet på dine foderdyr, med Exo Terras Fauna box løsining undgår man altså de klodsede og til tider tvivlsomme hjemmeløsninger. 

Husk den fås i 3 størrelser:

Small: 230 x 155 x 170mm

Medium: 300 x 195 x 205mm

Large: 370 x 220 x 250mm

Der findes en Størrelse til næsten alle størrelser dyr der må holdes privat. Small Boxen er optimal til insekter, mus og dyr der ikke kræver særlig meget plads.

Er du det mindste i tvivl om valg af størrelse eller noget som helst andet, kan du altid give os et opkald, også hjælper vi dig med at finde den bedste løsning.

Fordele ved Exo Terra Faunarium:

  • Alt mulig kasse
  • Perfekt til opbevaring
  • Kan holde mindre dyr
  • Letanvendeligt stabelbart plast terrarium til alle formål
  • Idéel som transportkasse

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode