Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 18/06 kl. 10:00
89,95 kr.
GiganTerra Stående Plante 4
search
search
  • GiganTerra Stående Plante 4
  • GiganTerra Stående Plante 4
  • GiganTerra Stående Plante 4
89,95 kr.

GiganTerra Stående Plante 4

GT-G04-00243

GiganTerra Stående Plante 4 er en kunstig terrarie planter, som efterligner en ægte plante. Denne kunstige terrarie plante står oprejst af sig selv. Det gør den ved hjælp af en lille sten, som fungerer som en fod.

Stående Plante 4 måler 21 cm og har grønne stilke, samt grønne blade med lyserød midte. Den kunstige plante kan nemt vaskes når den bliver for beskidt efter noget tid i terrariet.

GIGANTERRA-LOGO.png

Monis anbefaler
På lager i Viborg

Kunstig terrarie plante, som står oprejst selv

GiganTerra Stående Plante 4 er optimal til dig, som ikke gider alt arbejdet med levende planter. Levende planter kan også være forholdsvis svære at få til at gro som man ønsker i ens terrarie, det kan bl.a. være på grund af forholdene ens dyr kræver, at det så bliver svært at have planter i de samme forhold.

Derfor vælger mange krybdyrs mennesker at bruge kunstige planter, da de ikke kræver andet arbejde, end opsætning og rengøring engang imellem.

Kunstige planter er fremragende til dekorations af terrariet. De hjælper med at få terrariet til at ligne et stykke skov. Langt de fleste ved at krybdyrene trives bedst, når deres indhegning er tættest mulig på deres naturlige levested.

De kunstige planter giver stadig et realistisk udtryk, og får terrariet til at ligne et smuk naturligt habitat.

udover at tjene som dekoration, giver kunstige planter også mulighed for at blive brugt som en kop for dyrene. Ude i naturen, vil det regne ned på planterne. der lægger sig så en pøl af vand. Det er i pølen af vand at dyrene franaturens side er vant til at vandet befinder sig. 

Hos Monis har vi et stort udvalg af kunstige terrarie planter, du kan se alle sammen på linket.
GIGANTERRA-LOGO.png

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode