Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 23/07 kl. 10:00
19,95 kr.
Regnorme Nightcrawlers Dendrobaena 20 Stk.
search
search
  • Regnorme Nightcrawlers Dendrobaena 20 Stk.
19,95 kr.

Regnorme Nightcrawlers Dendrobeana 15 Stk.

LF526

Nightcrawlers Dendrobaena

Dansk Navn: Regnorm

Latinsk Navn: Dentrobeana spec

Produktionsland: Tyskland

Størrelse:  7-10 cm

Indhold: 15 stk. Pr. æske

Bestillingsvar: Bestilling senest Fredag kl 10:00 afsendelse Tirsdag eller Onsdag kommende uge.

Monis anbefaler
På lager i Viborg

Regnorm er et overset emne af mange krybdyrs ejere. Regnorm bruges til stort set alle kødædende reptiler og padder, ormene er ligeledes gode at bruge på fisketuren til at sætte på krogen. Dette er den almindelige regnorm som man kan grave op i haven, denne er dog avlet til reptil foder og man undgår derfor parasitter som kan medfølge ormene man graver op i haven. Rigtig mange reptiler elsker regnorm det væres sig landskildpadder, sumpskildpadder, varaner, gekkoer, firben, agamer og andre øgler. De er lette at opbevare i det de bare opbevares i køleskabet og kræver ingen mad. Regnorm er også fabelagtige til en lille fisketur med prop, og med dem i køleskabet behøver man ikke ud og fatte spaden. Du kan læse meget mere om opbevaring og temperatur her:

Opbevaring:
Regnorm (Dentrobeana) opbevares i den emballage de ankommer i.  Emballagen opbevares køligt enten i en kold garage eller i køleskabet.
Temperatur:
Regnorm skal opbevares ved en temperatur mellem 5 og 8 grader. Temperaturen må aldrig komme over 8 graders varme i en længere periode da ormene så vil dø, det er derfor bedst at opbevare dyrene i køleskabet.
Fodring:
Regnorm skal ikke fodres, de får foder i den medfølgende jord. Det kan være nødvendigt at udskifte jorden en gang hver måned da jorden ellers vil mugne og slå ormene ihjel.
Indhold Pr. 100 g.
Der er ingen data tilgængelig omkring regnorms indhold.

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode