Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 21/05 kl. 10:00
94,95 kr.
Exo Terra Dinosaur Eggs
search
search
  • Exo Terra Dinosaur Eggs
94,95 kr.

Exo Terra Dinosaur Eggs

EX-PT2840

Exo Terra Dinosaur Eggs er et fedt produkt, med flere forskellige funktioner.

Disse Dinosaur Eggs fra Exo Terra har blandt andet indbygget vandskål, så terrariets beboer både kan gemme sig ved og omkring dem, men også få deres drikkevand derfra.

Udover vandskålen, er der også rig mulighed for skjul/ly for dyrene. Hulerne i æggene er lavet til optimalt skjul for de dyr der er lidt mere sky af natur. Med tiden vil trygheden i dyrets miljø betyde at dyret viser sig oftere og oftere. 

Disse Dinosaur æg er rigtig fine, og giver stemning til terrariet. 

Levering 7 - 14 dage

Disse dinosaur æg er hårde, og har en knækket gullig, samt sort farve. Der er organiske huller i æggene, som giver dyrene mulighed for at kravle ind og ud af hulerne forskellige steder. Der er 3 æg i alt, ét som er vandskål og to som er små huler, med huller i.

Har Exo Terra Dinosaur Eggs nogen effekt udover dekorativt?

Dinosaur æggene hjælper også med at nedsætte stress hos dyrene. Det gør det da det giver dem et skjul/ly, hvor de kan være helt trygge.

Exo Terra Dinosaur Eggs er lavet af harpiks, som har en kvalitet ligesom fødevare. Dette betyder at kvaliteteten er i top. På ingen måder er æggene til farer for dyrene. sikkerheden er altså i højsædet.

Udover at disse æg kan give dine dyr skjul, vandskål og noget at kravle på, er der også den dekorative effekt det vil have i et terrarium. 

Dinosaur æg er et unikt og anderledes produkt at dekorere sit terrarie med, og vil helt sikkert sende tankerne til urskove eller ældgamle ørkener. 

Fordele ved Exo Terra Dinosaur Eggs:

  • Indbygget vandskål
  • Giver mulighed for skjul/ly
  • Hjælper med at forhindre stress
  • Idéel til at lave et fugtigt mikroklima.
  • Kan bruges i alle typer terrarier
  • Kan bruges som kun dekoration, hvis dette ønskes
  • Ser realistiske ud

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode