Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 23/07 kl. 10:00
129,95 kr.
Exo Terra Mister 2L
search
search
  • Exo Terra Mister 2L
  • Exo Terra Mister 2L
129,95 kr.

Exo Terra Mister 2L

EX-PT2491

Et must-have til dine terrariedyr.

Med denne mister kan du nemt tilfører vand/fugt til dine reptiler uden at være nervøs for at få givet for meget på en gang.

Den er nem at indstille på dyssen for at lave hhv, stråle, regn, eller tåge.

Dens pumpefunktion gør den nem at bruge, dog skal man huske at tømme pumpen efter hver gang da den ellers kan begynde at lække.

Levering 7 - 14 dage

Exo Terra-mistere et populært og effektivt redskab inden for terrariehobbyen.

Disse mistere er designet til at skabe og vedligeholde et fugtigt miljø i dine terrarier, som gør ideelt for reptiler, amfibier og andre terrariedyr, der har behov for høj luftfugtighed.

Misteren fungerer ved at forstøve vandet og sprede det som fine tåger eller dråber i terrariet.

Dette efterligner naturlig regn og dugdannelse, hvilket skaber et behageligt miljø for krybdyrene.

Exo Terra-mistere kan bruges til forskellige formål, herunder fugtighedsregulering, hjælp til hamskifte, opretholdelse af optimale levevilkår for regnskovsdyr og forbedring af terrariets æstetik.

En af fordelene ved Exo Terra-mistere er deres programmeringsfunktioner, der giver brugeren mulighed for at indstille intervaller for forstøvning og pause.

Dette gør det muligt at simulere naturlige vejrmønstre i terrariet og skabe en mere autentisk oplevelse for dyrene. Misterne kan også tilpasses til at forstøve vand med forskellige partikelstørrelser, alt efter dyrenes behov.

Det er vigtigt at bemærke, at Exo Terra-mistere kun bør bruges i terrarier med passende ventilation for at undgå dannelse af skimmelvækst.

Derudover er det en god idé at anvende filtreret eller afkalket vand i misteren for at undgå dannelse af mineralaflejringer, der kan tilstoppe dysen eller kalkaflejringer på glasset.

Ved korrekt brug kan Exo Terra-mistere være en uvurderlig ressource i terrariepleje.

Den hjælper med at opretholde de optimale fugtighedsniveauer, der er nødvendige for mange tropiske og fugtighedselskende krybdyr.

Det er dog vigtigt at overvåge og justere indstillingerne på misteren regelmæssigt for at sikre, at dyrene får den rette mængde fugtighed og undgår eventuelle problemer som følge af overdreven fugtighed.

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode