Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 28/05 kl. 10:00
849,95 kr.
Zoo Med Naturalistic Terrrarium 45x45x45cm
search
search
  • Zoo Med Naturalistic Terrrarium 45x45x45cm
849,95 kr.

Zoo Med Naturalistic Terrrarium 30x30x45cm

ZM-NT-2E

Zoo Med Naturalistic Terrarium har en helglas frontlåge med snaplukning (ingen delte låger).

Har net i toppen af terrariet, som sikrer ingenting undslipper, heller ikke små insekter. Toppen kan også holde en terrarie lampe.

Mulighed for at låse frontlågen, låsen medfølger dog ikke og skal købes seperat.

Zoo Med Naturalistic Terrarium måler 30x30x45.

Levering 7-14 dage

Zoo Med Naturalistic Terrarium

I Naturalistic Terrarium er der udtag til 6 ledninger i toppen, så man nemt og enkelt kan tilslutte vandfaldregnsystem mm.

Naturalistic Terrarium er ideelt til alle slags krybdyr, men grundet størrelsen er det perfekt til små/middel store krybdyr. Husk at tjekke dyrets behov og krav, før du vælger hvilket terrarium du skal bruge. Det er vigtigt dyrene har den plads de har brug for, for at holde et sundt miljø for dyrene.

Toppen af terrariet

Som nævnt tidligere er der net i toppen af terrariet, nettet er der for at holde foderdyr såvel som krybdyrene inde i terrariet. Nettet giver god mulighed for lys fra UV-B pærer og varmepærer. Nettet kan nemt afmonteres ved hjælp af de to knapper der sidder på toppen.

Ventilation

Ventilationen i dette terrarium er fantastisk. I mange terrarier ser man desværre at der kun kommer ventilation via toppen, men i Naturalistic Terrarium er der gennemstrømmende ventilation, der sikrer ren luft altid. Dette har Zoo Med formået ved at lave en masse små ventilationshuller lige under døren. Dette giver luft både fra toppen og bunden, hvilket giver en gennemstrømmende ventilation.

Mulighed for at lave vand- og jordområder

I selve terrariet har man mulighed for at fylde vand i, den nederste del af terrariet hvis man ønsker dette. Ønsker man dog ikke noget vand i terrariet, fyldes bunden op med grus/bundlag.

Strøm udgange

Der er 6 udgange til strøm, hvor man nemt kan føre ledninger ind og ud af terrariet. Der er 3 udgange pr. side. Der hvor ledningerne føres ind og ud, skabes en tæt forsegling som sikrer at ingen små insekter kan slippe ud.

Lås til døren

Til Naturalistic Terrarium medfølger der ikke en lås. Vi anbefaler at man skaffer sig en terrarie lås, så man undgår at komme hjem til et helt tom terrarie.

Video omkring Naturalistic Terrarium fra Zoo Med selv

Video fra Zoo Med selv, der viser hvordan de sætte dette terrarium sammen. Dette er bare et eksempel, og ikke nogen guide, samt en god mulighed for at finde inspiration.

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode