Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 18/06 kl. 10:00
24,95 kr.
Komodo Melorms skål
search
search
  • Komodo Melorms skål
  • Komodo Melorms skål
24,95 kr.

Komodo Melorms skål

KO-82604

komodo melorme skålen har en bøjet kant, som gør det umuligt for melorme at undslippe.

Skålen er smart da den hjælper med mindre spild af orme samt vitamin/mineral supplement. Mange kender allerede problemet med at ormene ender med at kravle rundt i hele terrariet og man har vitamin/mineral supplement udover det hele. Det giver en masse ekstra rengøring, som man nemt kunne undgå ved hjælp af sådan en skål her.

Skålen behøver ikke være den faste skål, men kan bare være en skål du hiver frem når du vil give dit/dine dyr lidt lækre melorme.

KOMODO%20LOGO.jpeg

Monis anbefaler
Sidste elementer på lager

En skål der virker

Komodos Melorm skål kan holde mere end bare melorm, den kan også sagtens holde zophobas og andre orme. Det kan den fordi den har den bøjede kant som fortalt tidligere, men dens sider er også lavet glatte, så ormene ikke kan kravle derpå.

Undgå spild af orme samt vitamin/mineral supplement

Skålen er også super nem at rengøre, den tåler nemlig opvaskemaskine. Så har man sådan en er det jo lige til. Med skålen gør du det både nemmere for dig selv, men også for dit dyr. Uden en skål til at holde på ormene, kan nogle af dem nå at kravle væk og gemme sig, og derved får dit dyr ikke det fulde udbytte, samt du skal rundt omkring i hele terrariet for at gøre rent og finde orme.

Kommer man til at putte for meget vitamin/mineral supplement i skålen, kan man altid gemme det i skålen til næste gang man giver orme.

Perfekt skål til mindre dyr

Komodo Melorm skål er samtidig vandtæt, så skulle der komme lidt væske i er det intet problem. Det ville foreblive i skålen og ikke rende ud i terrariet.

Den er lavet i et lille simpelt design. Det lille design har dog sine fordele, det giver dit/dine dyr bedre mulighed for at se ormene i skålen før den spiser dem. På nogen af de andre melorm skåle er kanten rigtig høj og det kan derfor være svært for mindre dyr at se ned i skålen og se deres mad. Det er dog intet problem med denne skål.

Fordele ved en skål til orme

  • Undgå spild af orme samt vitamin/mineral supplement
  • Nem at rengøre, tåler opvaskemaskine
  • Brun farve, som gør den vil passe godt ind i terrarier

KOMODO%20LOGO.jpeg

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode