Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 28/05 kl. 10:00
49,95 kr.
GiganTerra Pilea
search
search
  • GiganTerra Pilea
49,95 kr.

GiganTerra Pilea

GT-G04-00252

GiganTerra Pilea er en kunstig plante, der måler 30cm og er ment til at sætte på glasset, bambus rør og lignende. 

Der er en sugekop på de hængende planter, så de nemt kan hænges op som ønsket.

Disse kunstige planter er lavet så de ser så realistiske ud som muligt, du kan derved næsten ikke se forskel på levende eller kunstig.

GIGANTERRA-LOGO.png

På lager i Viborg

Plastik Pilea


GiganTerra Pilea er en grøn plante, med hvidt midte på bladene. Dette er med til at skabe et terrarie, som ligner dyrenes naturlige habitat mest muligt.

GiganTerra Pilea er lavet som en kopi af Pilea planten. Pilea planten har normalt hjemmehørende i Yunnan- og Sichuan-provinserne i det sydlige Kina. Den bliver også kaldt for kinesisk penge plante. Pilea er blevet voldsomt populær over de sidste 8 år. Det forstår man jo et eller andet sted godt. med de yndige og enkle finesser der er ved planten. 

Det kan være besværligt at dyrke pilea i et terrarie, ikke umuligt, men svært. Med en replika af planten, undgåes den dårlige samvittighed, og nederlaget ved at planten går til. Uden at Pileaen behøver at udeblive fra festen. 


planten måler 30 cm. 

Levende og plastik planter


GiganTerras plastik planter, har vi valgt at tage ind i sortimentet fordi de er livagtige, samtidig med at de er nemme at rengøre. De pæne og Naturtro nuancer i bladene kan virkelig falde i med levende planter, skulle det være tilfældet, at man havde et par nemme Porthos, eller lignende, på den måde har vi sørget for at det bedste fra to verdener kan kombineres. 

GIGANTERRA-LOGO.png

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode