Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 07/05 kl. 10:00
139,95 kr.
Bamse Kongesnog - 145 cm
search
search
  • Bamse Kongesnog - 145 cm
139,95 kr.

Bamse Kongesnog - 145 cm

TPF-KUSKOEN

Oplev magien med vores fortryllende Reptil Bamser!

Dennne søde Kornsnog har en flot sort, hvid, rød krop, lang tunge og fine skældetaljer samt sikkerheds plast øjne.

Fyldet er lavet af 100% genbrugsplast fra plastflasker så der også er taget højde for miljøet.

Den ideelle gave til alle der måtte mangle en blød ven.

Levering 7 - 14 dage

Den helt uimodståelige gave.

Denne utrolige kreation bringer spænding, eventyr og en snert af mystik ind i dit hjem, hvad enten du er stor eller lille, barn eller voksen. 

Vores Reptil Bamser er nøje lavet for at skabe den perfekte blanding af realisme og fantasi. De små detaljer og farver er udformet for at fange reptilernes autentiske skønhed. Når du tager denne bamse i dine arme, vil du straks mærke dens uimodståelige blødhed.

Denne bamse er ikke kun en kærkommen tilføjelse til dit børneværelse, den er også til reptilnørden, til manden/kvinden/personen eller barnet der har alt (men ikke en bamse) som fødselsdagsgave, som "begynder krybdyr" til de helt små, gaven til barnedåben eller bare som den sjove og lidt anderledes gave.

Den kan også være en unik samtalestarter i enhver aldersgruppe. Forestil dig at fortælle historier om fjerne ørkener og mystiske jungler, hvor denne reptilbamse kunne have boet. Den vil helt sikkert fange opmærksomheden hos både børn og voksne og åbne døren til fantasifulde eventyr.

Uanset om du er en reptilentusiast, eventyrlysten sjæl eller bare leder efter noget helt særligt, vil vores Reptil Bamser helt sikkert vække glæde og nysgerrighed. Giv en gave, der varmer hjertet og fremkalder smil - køb din Reptil Bamse her, i dag og begynd rejsen ind i en verden af fascination og magi!

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode