Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 23/07 kl. 10:00
199,95 kr.
Græshoppe Small 100 Pr. Rør - Ørken
search
search
  • Græshoppe Small 100 Pr. Rør - Ørken
199,95 kr.

Græshoppe Small 100 Pr. Rør - Ørken

LF115

Ørken vandre græshoppe

Dansk Navn: Ørken græshoppe

Latinsk Navn:Schistocerca gregaria

Produktionsland: Tyskland

Størrelse: Small = 12 mm (4 hamskifte)

Indhold: 100 stk. Pr. Rør

Bestillingsvar: Bestilling senest Fredag kl 10:00 afsendelse Tirsdag eller Onsdag kommende uge.

Bestilling senest Tirsdag klokken 10:00, afsendelse Onsdag

Opbevaring: Græshopper i æsker kan opbevares i den medfølgende emballage. Ved køb af rør anbefaler vi at flytte græshopperne til en lukket beholder med glatte sider (fremstillet af syntetisk materiale eller glas) og trådvæv på toppen.
De anbefalede mål for beholderen er ca.. 30 x 20 cm (L x B) pr rør. Kassen skal være godt ventileret og en bedroller med trådnet i toppen af hele låget er at foretrække.

Temperatur: Fortrinsvis mellem 15 og 20 grader Celsius.

Fodring:Græshopperne fodres med frisk græs eller ukrudt. Græsset/Ukrudtet der tilbydes skal være usprøjtet i det græshopper er meget følsomme over insekticider, giftstoffer og restprodukter fra sprøjtning. Udover det grønne kan du også fodre dem klid eller en 7-korns-blanding.

Optimering af foderinsektet: Græshopper indgår i en varieret kost til insektædende dyr, det er derfor vigtigt at insekterne er af høj kvalitet og har et højt indhold af vitamin og calsium. Dette kan du sikre ved at optimere insekterne med en varieret kost af græs og ukrudt samt ved at tilsætte calsium og vitamin pulver til det foder som insekterne får. Du kan også som alternativ bruge Dragon Fårekylling og græshoppe foder til dine insketer samt vandgele for at sikre væskebalancen hos dyrene. Som calsium og vitamin tilskud kan det anbefales at benytte Dargon Vit calsium og multivitamin eller lignende produkter.

Indhold Pr. 100g

Råaske 3,2%

Råfiber 10,4%

Vandindhold 4,5%

Råprotein 55,1%

Råfedt 23,4%

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode