Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 25/06 kl. 10:00
169,95 kr.
GiganTerra Cave XL
search
search
  • GiganTerra Cave XL
  • GiganTerra Cave XL
169,95 kr.

GiganTerra Cave XL

GT-G04-00264

GiganTerra Cave XL er et naturtro skjul, hulen lavet af giftfri fødevareharpiks. Cave XL kan bruges i terrarie, akvarie, vivarium og dermed også paludarium.

Hulen fra GiganTerra er lavet som et stykke der kan passe ind i klippeformationer, eller et stykke træ der stikker ud af jorden, Teksturen på ydersiden gør hulen alsidig i dens muligheder. 
Materialet er balanceret i vægt så den er så sikker for dine dyr som muligt.

GiganTerra Cave XL måler 24 cm.

GIGANTERRA-LOGO.png

Monis anbefaler
På lager i Viborg

Smart krybdyrs hule

Farven til skjulet er malet detaljeret på, efter kunstens regler. Autentisk udseende og anvendelses muligheder er i højsædet når GiganTerras innovative designhold går til tegnebordet med deres dekorationer, huler og skåle. Her er altså tale om et helt unikt hule design. Hulen har en oval form, og er et ideelt gemmested til slanger og Firben, der godt kan lide at trygge sig mod jorden uden at være for blottede. Størrelsen og formen på indgangen til hulen gør det attraktivt at vælge skjulet som et hurtigt sted at gemme sig. 

Det er ofte sådan med krybdyr at, des flere steder de har at gemme sig og des flere steder de kan flygte hen, giver et krybdyr der viser sig oftere. 

Indersiden af Cave XL er mørkebrun, det er den for at berolige og skabe tryghed for dine krybdyr. Der kan med fordel anbringes en håndfuld ren spaghnum moss som underlag i hulen, som gennemfugtes, for at lave et vådt skjul. 

Cave XL kan bruges i alle typer terrarier, men ville passe ekstra godt ind i et ørken terrarie eller i et skov/jungle terrarie.

Cave XL er ru både indvendig og udvendig, Overfladen er på skjulet er på den måde optimal til at støtte i forbindelse med hamskifte.

Hulen fra GiganTerra kan nemt vaskes i koldt eller lunkent vand.

Fordele ved GiganTerras Cave XL:

  • Kan bruges i alle typer terrarier
  • Naturtro design
  • mørkeklagt inderside for at berolige dyrene
  • Kan nemt vaskes i koldt eller lunkent vand

GIGANTERRA-LOGO.png

 

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode