Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 25/06 kl. 10:00
1.199,95 kr.
Exo Terra Natural Terrarium Paludarium - 30x30x60cm
search
search
  • Exo Terra Natural Terrarium Paludarium - 30x30x60cm
1.199,95 kr.

Exo Terra Natural Terrarium Paludarium - 30x30x60cm

EX-PT2595

Vil du også kombinere dit akvarie og terrarie i et? Så har vi her løsningen til dig.

Vil du også gerne have både terrarie og akvarie, men står overfor det svære valg at skulle vælge imellem dem?

Bare rolig, vi har løsningen til dig. 

Her får du nemlig muligheden for at holde begge dele på én gang, altså både fisk og krybdyr, du kan selvfølgelig også holde rejer, tusindben eller noget helt andet du selv lige ønsker, and what's not to like.

Monis anbefaler
Levering 7 - 14 dage

Med Exo Terras Neutral Terrarium Paludarium her du muligheden for at kombinere begge verdener.

Dette Paludaruim er lavet at høj kvalitets glas og giver dig derfor muligheden for at dekorere og bygge en kombination af f.eks. regnskov med sump eller hvad du lige ønsker.

Udover det visuelle byder dette kombi terrarie også på en del andre features.

Dybden på bunden er hele 20 cm, hvilket er 10cm højere end de normale terrarier, hvilket gør du kan have højere vanddybde i paludariumet.

Det gør utrolig let at arbejde med hvis man ønsker at dekorere bunden med grene, planter, sten eller huler, hvilket vil gøre det lettere at holde f.eks fisk i bunden så muligheden for at efterleve deres naturlige habitat bedst muligt. Her er det selvfølgeligt også muligt at bygge en bund så dine dyr kan gå tørt samtidig med du f.eks. kan gemme filter materiale, pumper og lignende.

Paludariummet har to separate frontdøre der begge kan åbnes og uafhængigt af hinanden, det giver tilgang til lettere at rengøre, fodre eller bygge i dit terrarium, toppen er lavet af et aftageligt net som let kan tages af så der kan tilgås oppefra ligesom der let kan monteres UV lamper og lystil f.eks. planter eller krybdyr.

Frontdørene er forsynet med en udvendig lås, så dine dyr ikke kan undslippe, der kan også tilføjes en ekstra, ekstern lås som kan monteres for at andre ikke kan tilgå dit terrarium. 

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode