Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 16/04 kl. 10:00
59,95 kr.
Bladlus kultur 1L
search
search
  • Bladlus kultur 1L
59,95 kr.

Bladlus 1,0l kultur

LF547

Ærtebladlus

Dansk Navn: Ærtebladlus

Latinsk Navn: Acyrthosiphon pisum

Produktionsland: Tyskland

Størrelse: 5 mm

Indhold: 1 kultur 1,00L Pr. æske

Bestillingsvar: Bestilling senest Fredag kl 10:00 afsendelse Tirsdag eller Onsdag kommende uge.

Sendes kun når dagtemperaturen er omkring 8 grader.

Bestilling senest Tirsdag klokken 10:00, afsendelse Onsdag

Ærtebladlus er et af de mindre brugte foderemner til frøer og krybdyr. Dog er det meget overset i det bladlus forekommer flere steder i naturen og udgør en naturlig fødekilde for rigtig mange mindre krybdyr og padde arter. Bladlus lever lever af stænglerne på planterne og opfattes af mange som et decideret skadedyr. Man kan opdele ærte bladlusen i 2 forskellige kategorier, vingede bladlus som ligger æg og ikke vingede bladlus som føder levende unger. Farven kan variere fra lysgrøn over i nærmest brun. Bladlus er perfekte foderemner til mindre gekkoer, bladkamæleoner, kamæleonunger, farvefrøer, knælere og spindlere.

Opbevaring: Ærtebladlus opbevares i den medfølgende emballage og høstning fra kulturen kan ske med en lille pensel ned i en petriskål.

Temperatur: Opbevares bedst mellem 22 og 26 grader Celsius om natten lidt køligere. Ingen direkte sollys!

Fodring: Ærtebladlus lever af de i kulturen allerede voksende planter, disse planter er føden for ærtebladlusen. Planterne kræver til tider vand og måske også gødning, det er her meget vigtigt at man ikke gør bladlusene våde da de i så fald vil dø, sørg i stedet for at hælde vandet ned i bægeret ved hjælp af kanten på beholderen. Bladlus kræver ingen yderlige pasning.

Formering: Bladlus formerer sig selv i den medfølgende beholder og der kan over en lang periode høstes med en pensel fra kulturen ned i en petriskål eller på et A4 ark papir.

Forsendelse: Forsendelse af Ærtebladlus er mere kompleks i det dyrene kræver en høj mængde varme, derfor skal temperaturerne uden for i dagtimerne gerne ligge på omkring 20 grader celsius for at dette insekt kan sendes. Det kan ligeledes være en fordel at tilkøbe en heatpack også i sommerperioden for at sikre at dyrene kommer sikkert frem hvis temperaturen uventet skulle falde. Ærtebladlus er derfor en sæsonvare der kun kan afsendes i sommerhalvåret som typisk er fra midten af maj eller først i juni til slutningen af august eller midten af september. År med lave temperaturer og manglende sommer kan ligeledes gøre det umuligt at sende Ærtebladlus. Når det er muligt at sende Bladlus vil dette fremgå om den kan købes eller ej.

Indhold Pr. 100g

Det er endnu ikke lykkedes nogen at fastslå hvad indholdet er af 100 gram

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode